Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Luis Enrique i Elena Cullell

Elena Cullell, la dona catalana de Luis Enrique que amaga un gran secret

Elena Cullell i Luis Enrique celebren el proper 27 de desembre els 25 anys de casats

Luis Enrique lidera l'agenda setting. L'asturià ha estat aquest dijous cessat com a seleccionador espanyol i se situa, potser de manera involuntària, al centre de la notícia. Ara, per païr-ho bé, el tècnic es recluirà amb el seu suport més incondicional: la seva dona i la seva família. 

La catalana Elena Cullell fa 25 anys que està casada amb Luis Enrique. Es van conèixer quan treballava com a hostessa i un any després de començar la seva relació es van casar, cap al Nadal de 1997. Han passat una vida junts i malgrat la desgràcia viscuda amb la seva filla, han tirat endavant gràcies a l'amor que el tenen a Sira i Pacho, els seus dos fills.

Elena forma part d'una família de l'alta burgesia catalana i els seus pares, Francesc Cullell i Isabel Falguera, són dos dels pilars a la vida de la catalana. Cal assenyalar que gaudeix d'aquesta privilegiada posició social gràcies al seu pare Francesc, ja que és un empresari pelleter molt conegut a Catalunya.

Tota una vida

Quant a la formació d'Elena Cullell, va estudiar al Liceu Francès de Bon Soleil a Gavà i després es va formar als Estats Units. A més a més, poca gent sabia que va ser hostessa i que més tard es llicenciaria en Econòmiques. Tanmateix, mai no va treballar com a economista.

La veritat és que la catalana ha tingut una vida plena al costat de Luis Enrique, malgrat que va quedar marcada per una desgràcia: la mort de la seva filla petita, Xana. Va morir cap al 2019 als nou anys a causa d'un osteosarcoma. Parlem d'un càncer d'os que deixava trencada la família i intenta sortir com pot del dolor que va suposar perdre la menor.

Luis Enrique, cessat 

Faltaven pocs minuts per les 13.00 hores d'aquest dijous, 8 de desembre, quan una notícia saltava a la palestra. Luis Enrique havia estat cessat com a seleccionador espanyol. 

Era un secret a veus. L'aventura d'Espanya al Mundial de Qatar es va acabar de manera prematura perdent contra Marroc i la Federació ja havia filtrat que Luis Enrique no continuaria. Avui s'ha confirmat.

Veurem quin és el full de ruta que segueix ara el tècnic asturià. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp