Elena Huelva en una prova diagnòstica a l'hospital

Elena Huelva rep el missatge més dur (i també el més inesperat)

El tuit que rep Elena Huelva augmenta la tensió a les xarxes socials i la defensen

Elena Huelva ja en tenia prou amb aguantar amb tot el que està vivint, però ara ha de suportar els comentaris que fan els altres. La gent no té vergonya a l'hora d'opinar i/o parlar de la jove que lluita contra un càncer des de fa anys.

Ha d'aguantar la manca d'empatia i la crueltat que tenen algunes persones quan opinen sobre gent que es troba en situacions tan delicades. Aquesta vegada un tuit ha fet saltar les alarmes, ja que el compte que el publicava és religiós. El tuit, que va ser publicat pels qui es defineixen com a Universitaris Catòlics, està creant molta controvèrsia per les seves paraules: «Preguem per Elena, perquè sàpiga abraçar la seva creu. I perquè tant ella com els seus familiars i amics sàpiguen acceptar la voluntat de Déu».

Aquestes paraules van ser les que han caigut com a ganivets des del cel cap a Elena Huelva i tot el seu entorn. Un tuit que trigarà a oblidar-se i que, fins i tot, molts catòlics i religiosos estan criticant durament. Sobretot, després que Elena publiqués un vídeo explicant que el seu estat de salut havia empitjorat.

L'energia imparable d'Elena Huelva

Les ganes d'Elena Huelva són invencibles, tal com ella mateixa diu, les ganes guanyen. No és la primera vegada que la jove sevillana publica un vídeo explicant-ne les novetats sobre el seu estat de salut.

Tanmateix, sí que és la primera vegada en què se l'ha vista més afectada per la terrible malaltia. Tot i això, ella no para d'agrair a tothom el fet romandre al seu costat i no s'ha rendit. Elena vol viure i, encara que de vegades sigui difícil, treu les ganes d'on sigui per continuar lluitant contra un sarcoma d'Ewing que l'ataca des de fa més de cinc anys.

Recordem que d'aquesta malaltia es va fer ressò quan ens vam assabentar de la terrible notícia de la mort del fill d'Ana Obregón. Ara tornem a tenir-la present des que Elena Huelva explica el seu procediment i com afronta la malaltia dia a dia.

El missatge d'Elena Huelva

Com ja hem dit abans, Elena Huelva no està passant pels seus millors moments. Per això, fa uns dies va publicar a les seves xarxes socials un vídeo carregat de missatges i lliçons de vida que mai no oblidarem.

Foto d'Elena Huelva
Elena Huelva és una lluitadora incansable. | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

«Al final, la vida es tracta de viure i d'emportar-te els records que tens amb les persones, i jo m'emporto molts records bons amb persones meravelloses i moltíssimes coses més». Amb aquestes paraules Helena parlava de tot el que significa per a ella aprofitar el dia a dia i viure al màxim.

Una de les lliçons de vida més grans que ha donat és intentar conscienciar a la societat que allò que realment importa són els records. Per contra, les coses materials juguen en un segon pla, on la salut es converteix en el regal més gran del qual poder gaudir.

Elena afegia: «Volia agrair-vos tot l'amor que sempre m'heu donat, ens seguirem veient, us estimo». D'aquesta manera la noia concloïa el missatge abans de tornar a anunciar que li donarien radioteràpia per pal·liar els símptomes que pateix.

Ara cal esperar i ser pacients amb els resultats dels tractaments, confiar en el procés i desitjar que tot surti bé per a Elena Huelva. És una lluitadora incansable que no deixa de donar lliçons de tota mena a la societat actual.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp