Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Lolita Flores i la seva filla Elena Furiase

Elena Furiase confessa la situació real de la seva mare i els problemes que tenen

Elena Furiase torna a cobrar protagonisme en parlar de Lolita

Recentment, Elena Furiase va donar a llum la seva filla i des d'aleshores està centrada a tenir cura d'ella i del seu altre fill. Però, no obstant això, ara ha fet una excepció i anava a un acte públic organitzat per Arnidol i relacionat amb Missatgers de la Pau.

En ell no ha dubtat a parlar amb la premsa i deixar de manifest com està Lolita, la seva mare. I no només això, també s'ha referit a altres membres de la família, com el seu pare. És més, fins i tot s'ha sincerat sobre com és la relació entre els integrants del clan Flores.

Imatge d'Elena Furiase atenent els mitjans de comunicació durant un esdeveniment
Elena Furiase no ha tingut problema en explicar a tothom la situació de la seva família | Europa Press

Elena Furiase, clara i sincera sobre Lolita

L'actriu d'El internado feia temps que no anava a cap esdeveniment, però ara ha reaparegut. Un esdeveniment en què no ha tingut objecció a concedir una entrevista a Beatriz Cortázar per a ABC en què, per exemple, ha revelat com es troba Lolita. I és que tots sabem que, encara que ha estat rodant una pel·lícula, aquests mesos ha tingut complicacions de salut.

Elena Furiase en aquest sentit ha estat molt clara i ha reconegut que està bé i gaudint dels seus nets. Així, deia: «Ha estat 20 dies aquest estiu amb mi i amb els nens. Està al peu del canó i fem broma molt quan entra a casa i saluda dient quines feines li toquen avui, com si fos la meva noia de servei».

Així mateix, se li deixava caure com està d'activa a les xarxes socials. I la seva resposta era la següent: «Ella ha arribat a una edat en què no calla res i tot li és igual. Quan veu una frase que li agrada la repeteix».

«Jo acostumo a posar-li que és una mica intensa i em contesta que als seus seguidors li pot servir. Està encantada amb aquestes històries», deia.

Lola Flores i Elena Furiase
Elena Furiase ha explicat com es troba Lolita | GTRES

Però aquí no ho ha quedat tot i, com que Lolita no deixa de dir que li agradaria enamorar-se, se li ha preguntat a la seva filla si estudia aquesta possibilitat. Així que, tan clara com sempre va manifestar: «No m'ho plantejo. La veig tan bé i de vegades l'amor ens fa patir tant...».

«M'agradaria sempre que anés amb algú que li aportés i fos amor del bo. Si és perquè estigui fent tombs, prefereixo que segueixi com està», confessava.

De la mateixa manera, Furiase ha vist que la periodista ha sentit curiositat per conèixer com es troba el seu pare, Guillermo. I és que cal no oblidar que fa un temps va patir un ictus. D'ell ha manifestat que des del que li va passar «ha de tenir una vida tranquil·la, però està bé i estem molt pendents».

Elena Furiase
Elena Furiase a l'esdeveniment ha deixat de manifest que el seu pare està bé | GTRES

Elena Furiase se sincera sobre la relació familiar

La neboda de Rosario Flores és conscient que la seva família és una de les quals més interès suscita al nostre país. Per això, en contraposició als conflictes que té ara el clan Jurado, se li ha preguntat per aquesta i per possibles disputes. Davant d'aquesta qüestió va dir: «A nivell familiar tots tenim les nostres diferències, però sempre intentem que tot quedi en família i aliè als focus».

«Encara que és veritat que no hi ha problemes tan grans per deixar de parlar-nos. Tenim un xat familiar on ens felicitem i donem suport. La meva família em recorda molt la pel·lícula Encanto, cada membre és diferent, però a l'hora de la veritat som tots un», concloïa.