Primer pla d'Elena Tablada

Elena Tablada, en mans de professionals en divorciar-se del pare de la seva filla

Elena Tablada es recupera favorablement

Elena Tablada ha viscut un estiu ple de canvis inesperats. La influencer i empresària començava el període de vacances com la dona de Javier Ungría i l'acabava com una dona divorciada.

La notícia sorprenia tothom, ja que tots dos tenen una filla en comú, Camila, que té dos anys i mig. Tampoc no han transcendit les causes d'aquesta separació, que alguns apunten que podria no ser definitiva.

Va ser ella la que, davant dels rumors cada cop més insistents, va publicar un comunicat assegurant que Ungría i ella s'havien pres un temps. També apuntava que ella sempre posaria les seves filles per davant qualsevol altra cosa (té una nena ja adolescent amb David Bisbal).

Després va marxar cap a Eivissa, on es va refugiar als braços d'un altre home. Van començar les especulacions habituals, però va resultar ser un bon amic de tota la vida que la va consolar i la va ajudar en aquests moments tan durs.

▶️ Vídeo del dia

Quan semblava que la vida d'Elena ja no podia capgirar-se més, abans de l'arribada definitiva de la tardor, ara ens torna a sorprendre.

Elena Tablada es recupera d'una intervenció quirúrgica

Elena Tablada sempre ha estat molt pendent del seu cos. Ha volgut sentir-se bella en tot moment, fins i tot, després dels embarassos de les seves dues filles. Així, quan ha agafat uns quilos de més, sempre ha posat remei de pressa, amb dieta i exercici.

Tampoc li ha costat sotmetre's a algun tractament o intervenció estètica per millorar allò que no li agrada del seu cos.

Fotomuntatge d'un primer pla d'Elena Tablada i una imatge d'ella enxampada amb la seva nova il·lusió
Elena Tablada se'n va anar a Eivissa a recuperar-se emocionalment. | Instagram - GTRES
 

Ara mateix, Elena Tablada es troba en una nova fase vital. Després de separar-se, viu amb la màxima que diu que any nou, vida nova, però extrapolat al setembre. Seria una cosa així com curs nou, vida nova.

És per això que ella mateixa ha confirmat al seu compte d'Instagram que acabar de passar per quiròfan.

«I did it (ho he fet)», explica. Es refereix a una mastopèxia o, cosa que és el mateix, millorar l'aspecte del pit, elevant-lo i eliminant la pell sobrant per donar-li un aspecte vital i juvenil.

Foto d'Elena Tablada acabada d'operar.
Elena Tablada ensenya els resultats de la seva mastopèxia. | Instagram
 

«M'ho vaig pensar molt, però al final de la vida només te'n penedeixes de les coses que no fas per sentir-te millor amb tu mateix». Tablada assegura que «mai m'havia sentit còmoda amb la mida de pit que tenia. Estic feliç d'haver recuperat les meves formes inicials».

Així doncs, a més de realçar el contorn, Elena s'ha reduït la mida dels pits i ara està en la fase més dolorosa de la intervenció: el postoperatori. «M'he sentit molt bé, tant abans de l'operació com després. Després tinc els meus amics, que són impagables, em van estar acompanyant tota l'estona».

La influencer assegura que ja nota la diferència: «està molt més desinflat i té la mida que m'agrada a mi».

Tablada es distreu com pot després de la nova situació

La separació d'Elena Tablada i Javier Ungría està sent força pacífica. Ella no ha fet més declaracions i ell ha respost amb educació i amb evasives quan se li ha preguntat pel tema.

Tablada ha continuat amb la seva activitat habitual a les xarxes socials. Ara té més temps per dedicar als seus hobbies i activitats de lleure. Fa poc, assegurava que una de les coses que més li agrada és «posar les coses boniques».

Acompanyava el seu missatge amb un vídeo on se la veu empaperant les parets del bany amb un divertit paper d'arbres i flamencs. També continua llançant missatges d'afecte cap a la seva filla petita i ha recuperat també les rutines de gimnàs i tractaments variats per reafirmar la pell i mantenir-se en forma.