Primer pla de Gloria Mohedano

Gloria Mohedano, la germana de Rocío Jurado que no podrà gaudir dels 150.000 euros

Gloria Mohedano està disposada a prendre mesures urgents

Gloria Mohedano vivia molt tranquil·la i amb la situació sota control fins fa pocs mesos. La germana més discreta de Rocío Jurado sempre s'ha mantingut en un discret segon pla a les polèmiques familiars.

Sorprèn la seva increïble semblança física amb la seva germana. De caràcter, però, són completament diferents. Ara en sabem molt més gràcies al documental que la seva neboda està emetent a Telecinco.

Ataca tota la família i especialment a la seva tieta Gloria. D'ella ha dit que és «rara, fosca, envejosa, manipuladora» i un llarg etcètera de qualificatius, cap de bo. Segons sembla, la gran pena de Gloria Mohedano després de la mort de la seva germana, és no haver-ho heretat gairebé tot, com preveia una primera versió del testament de la cantant.

El documental que ara s'està emetent en obert arribarà a aquest episodi, de la mateixa manera que es desgranarà tot allò que està relacionat amb museu de Chipiona. Hi ha un capítol sencer dedicat als motius pels quals el museu en honor de l'artista ha trigat tant a obrir-se.

A més de tots els problemes administratius i de mala gestió dels diners que relata la jove, Gloria Mohedano tampoc no queda en gaire bon lloc. Pel que sembla, ella i el seu germà Amador tenien planejat treure partit del museu a Chipiona. Amador ha estat treballant molt en el disseny interior i Gloria ha supervisat sempre tot durant aquests anys, des de l'ombra. I sempre amb el seu marit, José Antonio Rodríguez.

No sabien que Rociíto ressorgiria de les seves pròpies cendres per assotar amb un terrible vendaval la pau familiar.

Gloria Mohedano veu passar la dinerada amb què comptava

Gloria Mohedano no ha assistit a la inauguració del Museu de Rocío Jurado, que es va fer a principis de juny a Chipiona. Un bany de multituds va donar suport la filla de Rocío Jurado, que va instar Gloria i la resta de la família a «comprar l'entrada» si volien anar-hi.

Tampoc no hi ha notícies que Glòria hagi visitat posteriorment el lloc. Està molt dolguda amb la neboda i no suporta que Chipiona s'hi hagi bolcat. El Museu, segons apunta Informalia, està sent un èxit i ja hauria ingressat la barbaritat de 150.000 euros en dos mesos.

Fotomuntatge de Gloria Mohedano i Rocío Jurado
Gloria, qüestionada pel que ha fet després de la mort de la seva germana | GTRES

Els habitants de Chipiona s'han llançat en massa a visitar-lo i també arriben diàriament autobusos turístics al lloc. Es parla d'entre 300 i 400 persones diàries, fet que reporta uns bons beneficis al municipi i a Rociíto. Gloria Mohedano no hi veu ni un euro, de moment.

La demanda que planeja interposar Gloria Mohedano

Gloria Mohedano i la resta de la família tenen prevista una reunió per a la setmana vinent.  Es valorarà quines mesures volen prendre contra el documental que els està retratant com uns animals que només volen viure dels diners de Rocío Jurado.

▶️ Vídeo del dia

Gloria, el seu marit, Amador Mohedano i Rosa Benito estudien interposar una demanda conjunta contra Rociíto per tot el que n'està dient. Durant anys han tingut via lliure per parlar a la televisió, sense filtres i explicant la versió. Ara tot es desmunta, setmana a setmana i els deixa en un paper més que dubtós.

Gloria, que sempre ha optat pel silenci com a millor arma, no està disposada que la tractin com un drap. Ella no farà cap pas endavant públicament, però està fent el pla definitiu per continuar movent els fils familiars i defensar el seu honor.

Balcó de chipiona
Gloria Mohedano al balcó amb la seva família | GTRES

El problema és que ara la gent té una altra versió dels fets. Que la Verge de Regla no parés davant la que un dia va ser la casa de Rocío Jurado en l'última processó, és molt significatiu que els vents canvien. No corren favorables per a Gloria Mohedano.