Una dona fent-li un petó a un dècim de Loteria

Guanya la loteria i no li ho diu al seu marit: la seva reacció anys després

La seva estratègia va funcionar i va aconseguir multiplicar-ne els guanys

Què faries si demà et toqués la loteria? Aquesta és una pregunta que tots ens hem fet alguna vegada. La protagonista d'aquest succés és una dona que va guanyar la loteria i va decidir no explicar-ho al marit. Ho va mantenir en silenci vuit anys i la reacció del seu marit en saber-ho va ser sorprenent.

Aquesta dona ha decidit explicar la seva experiència mitjançant la plataforma Reddit amb altres usuaris. Segons ha relatat, va guanyar més de mig milió de dòlars en un sorteig de loteria l'agost del 2014, dos mesos abans que es casés amb Mike, el seu amor des de la infància. Lluny d'alegrar-se per aquest cop de sort, va entrar en pànic i va decidir no explicar-ho a ningú, especialment, al seu marit, ja que segons ha afirmat és un home molt malbaratador. Temorosa que la butxaca foradada del seu marit l'arruïnés en poc temps, va decidir mantenir el premi en silenci.

La seva intel·ligent estratègia

La jugadora ha explicat que tenia por que la gran fortuna acabar complicant-li la vida. Les bases del sorteig li permetien legalment conservar el premi sense dir-ho a ningú més. Així va ser com va mantenir durant vuit anys el seu secret més ben guardat, que havia guanyat la loteria.

Va amagar la notícia al seu marit, als seus familiars i als seus amics i va invertir els diners sàviament. «El meu marit solia gastar diners en coses que no necessitem i que no ens beneficien a llarg termini. No volia que els nostres diners es gastessin ràpidament en coses estúpides», va argumentar.

Diu que va obrir un nou compte bancari amb una cooperativa d'estalvi i crèdit i hi va dipositar els diners del premi. Aleshores, va contractar un assessor financer que la va guiar sobre com invertir en negocis i propietats. «I això és tot, així ha estat des de llavors, creixent», ha afegit.

Monedes i bitllets d'euro
L'estratègia va funcionar i els seus guanys es van multiplicar. | IStock Photo (Roman Stavila)

La seva riquesa es va multiplicar

L'estratègia d'aquesta guanyadora pot servir com a exemple per a altres encertants, ja que a llarg termini ha demostrat que va funcionar. El seu compte bancari es va disparar fins al milió de dòlars gràcies a una intel·ligent inversió. Aconsellada pel seu assessor, va invertir en una companyia energètica.

Finalment, va arribar el moment que més temia: el seu marit es va acabar assabentant del secret vuit anys després. L'home va veure un missatge de text de l'assessor financer al telèfon de la dona. Ella ho va confessar tot i, segons ha explicat, es va enfadar molt per no haver-li-ho dit tot aquest temps. De fet, el marit se'n va anar a dormir a casa d'un amic durant uns dies i van estar sense parlar-se. Quan ja havia passat un temps i després de reflexionar sobre la situació, l'home va tornar a casa. Va acabar entenent la decisió de la seva dona i va confessar estar content que ella guardés els diners.

Què fer amb els diners?

La dona va reconèixer haver entrat en pànic quan va saber que era beneficiària d'un premi tan gran. És una situació més comuna del que sembla, ja que moltes persones senten un col·lapse. Una muntanya russa d'emocions, seguida de molts dubtes sobre què cal fer amb els diners.

Això que va fer aquesta dona és exactament el que recomanen els experts sobre els passos que cal seguir després de guanyar la loteria. En primer lloc, no dir-ho a molta gent, i després no gastar-ho com un boig amb capricis innecessaris. També recomanen contractar un assessor financer i invertir els guanys.

Una altra recomanació és no deixar de treballar i no canviar l'estil de vida, cosa que molts guanyadors segueixen rigorosament. Gràcies a aquests passos, aquesta dona no només va aconseguir conservar els diners, sinó també multiplicar-los. Li podria haver costat el matrimoni, però fins i tot el seu marit ho va aplaudir.

▶️ Vídeo del dia