Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega deixa tremolant a Ana Rosa Quintana: no es pot creure què ha passat

Ónega deixa tremolant la seva excap a dies de debutar a Antena 3

Sonsoles Ónega va deixar descol·locats a tots quan pocs dies abans de finalitzar la temporada a Ya es mediodía, sortia la llum una notícia d'impacte. I és que la filla de Fernando Ónega abandonava Mediasetde manera sobtada. Se n'anava després d'estar més de 15 anys a la cadena de Fuencarral de manera ininterrompuda.

Sens dubte, la inesperada marxa de Sonsoles Ónega va provocar un seriós contratemps als passadissos de Telecinco, i especialment va enfadar molt la que era la seva cap, Ana Rosa Quintana.

La propietària de la productora del programa en què ha treballat els darrers quatre anys Sonsoles, va veure com mantenia en secret aquesta notícia. Concretament, ho va fer fins al mateix dia que Atresmediava comunicar que havia fitxat la periodista.

Sonsoles va amb tot i deixa Ana Rosa commocionada

Això sí, setmanes més tard, més concretament a El Hormiguero, ens vam assabentar que Sonsoles no portava planejant la marxa de Telecincoa Antena 3 el temps que es va rumorejar. I és que va ser una mica inesperada la proposta que li va posar damunt la taula la cúpula d'Atresmedia.

Sonsoles Ònega i Ana Rosa Quintana.
Sonsoles Ónega i Ana Rosa Quintana, quan eren felices juntes a Mediaset| GTRES

A través d'una trucada, Carlos Hernández Alonso es va posar en contacte amb Sonsoles Ónega per comunicar-li que «tenia un pla per a ella» aquesta nova temporada televisiva 2022-23.

Des de la cadena rival de Telecinco, volien que fos la peça clau de l'estrena d'un programa d'informació de crònica social. Un espai que trenqués amb la tendència dels darrers temps, ja que fa 10 anys que no emeten aquest tipus de continguts sobre el món del cor.

Sonsoles no va rebutjar la proposta i va dir 'sí' després de pensar-s'ho tot just 48 hores, termini que li va donar el directiu d'Atresmedia per obtenir una resposta ferma.

▶️ Vídeo del dia

Ja coneixem més detalls del nou programa de Sonsoles Ónega

El cas és que els caps d'Atresmediahan vist idoni que la comunicadora sigui la persona perfecta per conduir un espai d'actualitat i entreteniment. Però que toqui també la crònica social de manera més lleugera que en la competència.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega silencia Telecinco després de l'última cosa que s'ha sabut| EUROPA PRESS

De moment, el programa està en fase de producció, encara que tot apunta que l'estrena no trigarà gaires setmanes a produir-se. I el poc que se sap és que anirà a la franja que ocupa el concurs Boom!, el final del qual és imminent.

També se sap el nom de portar el programa de la coneguda periodista, i no serà altre que Y ahora, Sonsoles. Un títol no especialment original, però que és tot un repte per a ella fora de la comoditat de què era casa seva fins fa dos mesos.

Aquest dimarts 13 de setembre, Antena 3 va emetre a través de les xarxes socials, i a les publicitats dels seus programes, una primera 'promo'. En aquesta, veiem Sonsoles aparèixer diverses vegades i es descobreix l'esmentat nom del nou espai d'Antena 3.

El trasllat de professionals de Telecinco a Antena 3 és un fet

Cal recordar que Sonsoles Ónega no arriba sola a la cadena. I és que hi ha diversos professionals que hi van treballar a Ya es mediodía que han creuat de vorera per anar-se'n a la competència. També, la cadena de Sant Sebastià dels Reis ha pescat en altres espais de Telecinco, com pot ser Viernes Deluxe.

Per exemple, s'han canviat de cadena Patricia Lennon, exdirectora de Ya es mediodía, Saulo Fernández, redactor de Ya son las ocho, Arancha Pérez Ponce, reportera, Carlos García, redactor, i Nieves Redondo, subdirectora del Deluxe. Tots ells han dit 'sí' a l'oferta d'Atresmedia per treballar amb Sonsoles mà a mà en aquest nou i il·lusionant repte televisiu.