Jesús Mariñas somrient

El vidu de Jesús Mariñas descobreix una cosa que l'obliga a marxar de casa

Jesús Mariñas sempre va estar molt enamorat del seu marit

Jesús Mariñas sempre serà recordat com el pare de la premsa del cor, va ser ell qui va inventar el gènere a Espanya. Treballava a Galícia i es va adonar que adorava el món de l'espectacle, es va fer amic de certes actrius i va descobrir el que més li agradava a la vida. No va trigar a omplir les pàgines de les millors revistes amb les seves notícies i, de mica en mica, es va anar consolidant a la premsa rosa.

Jesús Mariñas ha compartit tots els seus èxits amb Elio Valderrama, un fotògraf que li va robar el cor fa més de 30 anys. El veneçolà s'ha quedat amb la casa del periodista, però passa poc temps a dins perquè no deixa de recordar-lo. Segons el portal JALEOS, passa les tardes amb els amics i evita recordar tot el que van viure dins d'aquell domicili.

Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama
Jesús Mariñas era molt gelós de la seva vida privada. | CatalunyaDiari
 

Jesús guardava grans tresors dins de casa seva i el seu marit ha descobert que són massa complicats per a ell. No pot frenar la nostàlgia, evoca el record amb freqüència i s'ha adonat que és millor no mirar enrere. Una de les persones que més l'ajuda és la col·laboradora Belén Rodríguez, amiga íntima de l'expert en cor.

Jesús sempre va ser molt gelós de la seva intimitat, però el pas del temps el va fer comprendre que havia de tenir un gest amb Elio. El 2016 es van casar i van anunciar el seu amor públicament, una notícia que va capgirar el món rosa i que continua fent parlar molt. El vidu del periodista ha heretat una bona fortuna, però el més important que té no són els diners.

▶️ Vídeo del dia

Mariñas ha creat escola i el seu marit pot presumir d'haver compartit la seva vida amb una persona que és un referent per a molts. Les noves generacions l'han convertit en una icona i la seva mort ha reafirmat la seva llegenda. El fotògraf està molt ben acompanyat, per això prefereix passar a casa el temps just.

Jesús Mariñas va protegir el seu gran amor fins al final

Jesús mai no s'hauria pensat que Elio assoliria tanta popularitat, però la seva mort l'ha situat al centre de totes les mirades. Molts mitjans s'han posat en contacte amb el seu entorn i alguns han descobert què està passant. «No li resulta gens fàcil acostumar-se a la seva nova vida, aquest estiu ha estat especialment dur per a ell».

Foto de Elio Valderrama i Jesús Mariñas
Jesús Mariñas ha estat ben acompanyat fins al final. | Xarxes socials
 

Mariñas, amb prou feines, parlava del seu marit perquè sabia que era la millor manera de protegir-lo i no volia posar-lo en perill. Ell millor que ningú sabia com funciona el món rosa: ometia la seva existència per evitar situar-lo en un compromís. Ho va fer realment bé perquè no ha estat fins al final quan s'ha començat a parlar d'Elio Valderrama.

El veneçolà ha descobert que la casa que compartia amb Mariñas està plena de records i està realment afectat. JALEOS s'ha posat en contacte amb el seu entorn i ha comprovat que la situació és delicada, el troba massa a faltar. «És el primer estiu que passa sense Jesús i el primer en què ha hagut de pensar només en ell mateix».

Jesús Mariñas tenia amics molt influents

Jesús mantenia una amistat molt estreta amb les cares més poderoses de la televisió, com, per exemple, amb María Teresa Campos. Però també era amic de persones importants a escala mundial, com és el cas de Joan Carles I. «S'apreciaven molt i el rei reia molt amb les ocurrències que li explicava», comenta un testimoni.

Mariñas ha deixat un forat insubstituïble dins del món rosa, però el seu record no ha desaparegut. Abans de morir, va escriure un llibre que s'ha convertit en un manual fantàstic per a qualsevol professional del cor. Valderrama té el privilegi d'haver estat testimoni de molts episodis que apareixen en aquest manuscrit.