Elena Huelva

Elena Huelva ensenya una fotografia de la seva mare i confirma la millor notícia

Elena Huelva revela la novetat que la treu del pou

Elena Huelva continua lluitant contra un sarcoma d'Ewing que li van diagnosticar a l'edat de 16 anys i lluita sense parar perquè pugui superar amb èxit aquest càncer.

És una malaltia que li està donant massa dificultats últimament. Però, sempre l'ha afrontat amb el cap alt i sabent que, d'aquí a un temps, pot guanyar la guerra a la seva malaltia.

Després de començar aquest mes ingressada per seriosos problemes de salut, aquesta 'influencer' de 20 anys s'ha endut la millor de les notícies fa tot just uns dies. La veritat és que Elena torna a sortir de l'hospital i no pot estar més feliç, com ella mateixa ha informat a través del compte d'Instagram.

Estar amb els seus a casa seva és una cosa a celebrar. Se l'ha vist fer diversos plans. Per exemple, fer un passeig, recordar les vacances passades a París i fins i tot s'ha deixat veure pel cinema.

 

Elena Huelva, pletòrica després de deixar enrere un altre sotrac de salut

Elena Huelva tenia moltes ganes de veure la segona part d'Avatar i no ha dubtat a acostar-se a un cinema per veure la pel·lícula més comercial de la setmana.

Imatge nadalenca d'Elena Huelva
Elena Huelva torna a ser feliç fora de l'hospital | INSTAGRAM @ELENAHUELVAO2

La veritat és que durant aquest període prenadalenc i ara, que queden pocs dies per la nit de Nadal, Elena està gaudint de valent. Entre d'altres coses, la noia ha muntat a la seva sala d'estar un arbre de Nadal i, a més, ha donat una notícia als seus seguidors referent a la seva mare.

I és que Emi, la mare de la 'influencer', ha donat una gran notícia a la seva filla. El cas és que s'ha fet un tatuatge amb el nom de la noia, a prop del canell del braç esquerre.

Ha estat un detall que ha emocionat, sens dubte, la noia. Segur que li insuflarà tota la força del món per superar aquests problemes de salut que va patir a principis de desembre.

 

La sorpresa que ha rebut Elena Huelva de part de la seva mare

Elena Huelva continua lluitant contra la seva malaltia i, des de fa temps, és tot un símbol en la lluita per la visualització d'aquest tipus de càncer. A més, sempre ha deixat palès i denunciat a través de les xarxes que es necessita molta més inversió i investigació per a malalties tan greus com el sarcoma d'Ewing.

La jove sempre s'ha caracteritzat per posar un somriure a la vida. I és que ha de ser un exemple per als milers de seguidors que ha sumat amb el temps a les seves xarxes socials.

Foto d'Elena Huelva
Elena Huelva sempre s'ha mostrat optimista davant de la seva malaltia | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

Sap que ha de donar suport a aquells que també ho estan passant malament i que necessiten una mica de força perquè no decaiguin a la seva malaltia.

Un tatuatge té la culpa de la 'pujada' de la 'influencer'

Elena s'ha caracteritzat per compartir històries a Instagram i a Twitter. En aquest cas, una de les més especials dels darrers dies ha estat la que ha publicat, agafant de la mà la seva mare. Al braç de la citada podem veure el seu nom tatuat, sens dubte, una cosa que ha omplert d'orgull Elena Huelva.

'Storie' d'Elena Huelva
La mare d'Elena ha tingut un bonic detall amb ella | INSTAGRAM @ELENAHUELVAO2

«La millor de les millors ha aparegut avui amb Elena tatuat. La mare», escrivia amb un 'emoji' amb forma de cor, cosa que ha emocionat completament els seus seguidors.

En una altra fotografia pujada poc després, podem veure mare i filla abraçades i estirades al llit després de rebre amb alegria aquesta sorpresa per a la 'influencer'.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp