Elena Huelva

Elena Huelva preocupa (i molt) amb la seva última imatge

Les darreres imatges pujades per Elena Huelva preocupen els seus seguidors

Elena Huelva és una de les joves més seguides a les xarxes socials. El seu contingut es caracteritza per fer tres anys que lluita contra el càncer. El 2019 va ser diagnosticada amb el sarcoma d'Ewing, un càncer categoritzat com a estrany que es produeix als ossos i als teixits del seu voltant.

La lluita d'aquesta jove ha portat a conscienciar moltes persones del país i ha escrit el llibre Mis Ganas Ganan, títol que va treure del lema que sempre l'ha caracteritzada a les xarxes socials. Elena sempre demostra que lluitarà fins a curar-se.

Els darrers mesos d'Elena Huelva

Elena Huelva va començar un nou tractament de quimioteràpia els últims mesos, dels quals va estar esperant força que la seva salut i estat sigui l'adequat per poder començar amb la medicació que se li havia proposat.

Va començar amb el nou cicle de quimioteràpia pel fet que la malaltia estava parada, però el tractament anterior ja no l'ajudava. Sembla que aquesta teràpia és molt més agressiva per a la jove 'influencer' i la seva estada a l'hospital és més llarga, però Elena sempre mostra que no es quedarà de braços plegats i que continuarà lluitant.

Després de diverses complicacions amb els glòbuls o les plaquetes, els cicles de quimioteràpia estan anant més a poc a poc del que ella desitjaria, per la qual cosa són moltes les publicacions que en veiem a la llitera de l'hospital.

A Elena Huelva se li està fent una mica complicat seguir les rutines que ella desitjaria, però sempre aconsegueix fer algunes de les activitats que vol. Va anar al Elle Cancer Ball, una gala solidària on ella va guanyar el premi Hope Awards per la seva valentia a l'hora de lluitar contra el càncer i sempre mostrar un somriure (entre altres motius).

Setmanes difícils per a Elena Huelva

Elena Huelva sempre troba l'oportunitat de sortir de l'hospital i acudir a alguns premis, com l'esmentat abans d'Elle, o els premis Best Influencers de Forbes. També intenta buscar l'ocasió d'estar a casa amb la família i els amics o en una terrassa al carrer.

Han passat gairebé quatre anys des que el gener del 2019 li van diagnosticar la malaltia i no està sent gens fàcil per a ella. Tot i aconseguir fer algunes de les activitats que ella vol, passa més temps a l'hospital que abans per complicacions com ara veure doble, per la qual cosa li van posar un pegat a l'ull.

Malgrat les complicacions que està tenint amb la visió, està feble de defenses, però ha de continuar amb la quimioteràpia. Això també li treu forces, sobretot físiques, perquè mentalment la jove 'influencer' està molt forta i ens ho demostra dia a dia.

Fa tres dies, Elena Huelva va pujar una publicació a les xarxes socials en què diu: «Gairebé la mateixa foto, moltes coses iguals, però també més fortes. No sé quant de temps més seguiré lluitant contra aquesta terrible malaltia, però sé que no em rendiré mai».

Aquesta publicació ha preocupat els seus seguidors perquè la lluita de la jove s'està allargant més del que cal. Malgrat la seva preocupació cap a ella, els missatges de suport no només persisteixen, sinó que augmenten. Estan convençuts que Elena Huelva, que mostrar la seva lluita dia a dia durant tant de temps, superarà la malaltia aviat.

No només compta amb el suport dels seus seguidors, sinó també de personatges públics com ara Manuel Carrasco i Sara Carbonero, amb qui ha pujat nombroses publicacions i considera unes persones molt estimades per a ella.

Ara mateix, Elena Huelva ha decidit tornar a escapar-se de l'hospital per anar a Madrid, imparable com ha demostrat més vegades. Les seves ganes guanyen, en aquesta ocasió, per veure l'estrena de La Última, sèrie que protagonitza Aitana, la cantant catalana amb què Elena Huelva ha coincidit diverses vegades.