Muntatge d'Elena Tablada i David Bisbal.

L'ex de David Bisbal, Elena Tablada, deixa clar per què el cantant es va cansar d'ella

David Bisbal no suportava una cosa d'Elena Tablada

David Bisbal i Elena Tablada van formar una de les parelles més mediàtiques del nostre país. Tot i això, després de diversos anys junts i una filla en comú, van posar punt final a la seva relació. I el cert és que la seva no va ser una ruptura gens modèlica, ja que fins i tot han hagut de veure's la cara als tribunals.

Es va parlar molt en el seu moment de les raons de la fi de la seva història d'amor i una ara s'ha pogut intuir. Estem referint-nos que ella pot arribar a ser altiva, desafiant i prepotent amb la premsa. Cosa que no agradaria a l'almerienc, que sempre ha estat atent amb els mitjans.

I amb aquesta actitud 'xulesca' és com ara la famosa s'ha mostrat amb un equip d'Europa Press.

Primer pla d'Elena Tablada.
Elena Tablada ha tingut una enganxada amb la premsa en què ha mostrat la seva prepotència. | GTRES
 

Elena Tablada ha mostrat la seva pitjor cara

Elena i David Bisbal mantenen des de fa poc una relació cordial pel benestar de la petita. I això ha suposat una enorme tranquil·litat per a tots dos, ja que no s'han de veure dia sí i dia també als mitjans, protagonitzant enganxades.

Però, els agradi o no, continuen sent personatges mediàtics i la premsa els segueix, ja que el públic vol conèixer el seu dia a dia. Precisament per aquest motiu, Tablada ha estat caçada per un equip d'Europa Press després de sortir de l'aniversari de Madame de Rosa. I l'equip ha vist la pitjor cara de Tablada.

Se l'ha esperada a les portes de l'Hotel Westin Palace, on es va celebrar la festa i el reporter li ha preguntat per com havia anat la festa. La seva resposta ha estat: «Molt bé».

A continuació, ha arribat la pregunta que l'ha fet esclatar: «Com han anat el Nadal, filla?». I és que el to i, sobretot, la darrera paraula no li han agradat. Per això, amb mirada desafiant ha contestat: «Tu m'estàs dient filla? Tu ets el del Picalagartos (restaurant) no? Tu ets el que diu a la gent 'filla'».

El reporter s'ha quedat desconcertat amb els comentaris d'Elena i ha dit que no sabia a què feia referència. I ella ha dit: «Sí, el periodista que estava a Picalagartos i que anomena la gent 'filla'».

El noi li ha demanat perdó per aquesta paraula, però l'ex de Bisbal ha seguit amb la cara distant i altiva. Així mateix, ha afegit de manera convincent: «No em sento malament, però...».

Des d'aquest moment, ha respost de manera monosil·làbica les preguntes d'Europa Press. I ho ha fet pràcticament sense mirar a la cara de qui l'estava entrevistant al mig del carrer. És més, fins i tot ha decidit no respondre algunes de les qüestions que se li han plantejat.

Donada la seva actitud, l'equip de premsa ha decidit no continuar parlant-hi, però li ha donat les gràcies. La resposta que ha obtingut ha estat l'absoluta indiferència de Tablada i fins i tot una cara de certa altivesa.

David Bisbal i Elena Tablada amb Ella recent nascuda
Elena Tablada s'ha mostrat d'una manera que segur no ha agradat David Bisbal. | GTRES

Elena Tablada i el seu segon 'round' amb la premsa

Davant la situació i mentre ha trucat a un taxi perquè la recollís de la festa, l'Elena ha tornat a entrar a la festa. Quan ha sabut que el cotxe ja l'esperava, ha sortit al carrer.

En aquest moment, el reporter li ha reiterat novament les disculpes per anomenar-la filla. Això l'ha portat a dir prepotentment: «No és només avui, tu ets així».

I d'aquesta manera ha marxat del lloc donant un cop de porta i deixant el seu interlocutor amb la paraula a la boca.