Fotomuntatge de Rocío i David Flores i Rocío Carrasco

La raó per la qual Rociíto no vol veure el seu fill David Flores: divideix el públic

Rocío Carrasco revela el motiu pel qual prefereix mantenir-se allunyada de David Flores

Rocío Carrasco, filla de la gran Rocío Jurado, és famosa des del bressol i en el passat va ser una de les cares més cotitzades de la crònica social. Tot i això, van passar una sèrie de coses que el van obligar a renunciar a la seva carrera mediàtica i va decidir retirar-se temporalment. Actualment ha superat tots els seus problemes i el públic li ha tornat el tron que per a molts mai no hauria d'haver perdut.

Rocío Carrasco ha donat explicacions perquè els espectadors de Telecinco entenguin per què va abandonar els mitjans de comunicació. També ha posat sobre la taula el drama personal que el va separar dels seus fills Rocío i David Flores Carrasco fa un temps. Gran part de l'audiència no ha comprat aquest testimoni i no entén el motiu pel qual està tan lluny de la família.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco durant l'homenatge a la seva mare. | Telecinco

La filla de Rocío Jurado va ser coronada reina del feminisme arran de protagonitzar el documental 'Contar la verdad para seguir viva'. S'ha convertit en un autèntic fenomen mediàtic i té a l'esquena un exèrcit de seguidors disposat a fer qualsevol cosa per ella. Tot i això, el seu testimoni no ha convençut tothom, així que també ha de lluitar contra una legió d'enemics força forta.

David Flores Carrasco fa molt de temps que no té relació amb la seva mare Rocío Carrasco, concretament des que tenia 17 anys. El jove pateix una malaltia que el converteix en una persona sensible i vulnerable, per això està patint tant pel distanciament. Segons ha sortit publicat, Carrasco no vol mantenir-hi contacte pel bé de la seva salut mental.

La nova reina del feminisme assegura que no se sent preparada per tornar a parlar amb els seus fills David i Rocío Flores. Amb aquesta última ha tingut problemes força seriosos, de fet hi ha una condemna de l'any 2012 que no deixa en bon lloc la jove. Tot i això, el discret David no té res a veure en aquest conflicte i s'ha convertit en una de les grans víctimes d'aquest.

Rociíto tanca les portes a David Flores

Rocío Carrasco ha revelat tots els secrets del seu drama personal a 'Contar la verdad para seguir viva' i molta gent ha empatitzat amb ella. El problema és que en parlar del seu fill David Flores Carrasco no ha estat completament clara, per això hi ha certa desconfiança. Segons diversos mitjans, l'entorn de Rociíto ha parlat amb la premsa per solucionar aquest conflicte.

David Flores es vol reconciliar amb la seva mare Rocío Carrasco, però ella ha donat l'esquena per un motiu que tothom hauria de comprendre. El jove pateix síndrome d'Angelman, un trastorn que arrossega tota la vida i que l'ha convertit en víctima de moltes situacions. Carrasco vol protegir David i per això prefereix estar lluny d'ell.

La reina del feminisme ha estat acusada de ser una «mala mare» i Telecinco ha demostrat que la realitat no és tan senzilla com sembla. La filla de Rocío Jurado suposadament estaria fent un gran esforç per no veure David Flores Carrasco, però vol vetllar pels seus interessos. Sap que parlar-ne generaria molts problemes que el jove no seria capaç d'assimilar.

Rocío Carrasco obeeix els consells del seu entorn

Rociíto feia molt de temps que estava en silenci i gran part del públic pensava que el seu comportament era inadmissible. Recentment ha explicat l'origen del seu drama al documental 'Contar la verdad para seguir viva' i l'audiència ha canviat d'opinió. Tot i això, molta gent segueix sense entendre el motiu pel qual prefereix no parlar amb el seu fill David Flores.

Segons fonts properes, Carrasco està fent cas als consells del seu equip mèdic, per això té tanta obsessió per ser prudent. També compta amb el suport del seu marit Fidel Albiac, que no se n'ha separat des que va començar el seu turment. Caldrà esperar un temps per veure si el pas dels anys aconsegueix que la família signi la pau de manera definitiva.