Primer pla de la princesa Elionor

Elionor, amb el cor trencat: la ruptura era inevitable

La princesa Elionor es queda sense xicot

Elionor s'enfronta al seu final d'any més trista i solitària després de conèixer-se l'última hora sobre la seva vida sentimental. Un cop incorporada de nou a les classes a l'internat de Gal·les on cursa Batxillerat, la Princesa d'Astúries es troba amb el cor partit.

L'estiu passat va transcendir la notícia que la primogènita de Letícia i Felip VI estava il·lusionada amb un jove ben plantat. Un noi bru i d'aspecte informal que va passar les vacances estivals al costat de la successora al tron i la seva família. No obstant això, sembla que aquesta incipient relació ha arribat al final sumint la jove en la més pura tristesa.

Elionor es queda sola

La princesa Elionor, d'aquí a uns dies, tornarà a Espanya amb motiu de les vacances nadalenques. Així doncs, l'esperen unes llargues setmanes que compartirà amb els pares i la germana Sofia, desitjosos de tornar-la a veure. Concretament serà el proper pont de la Puríssima quan l'hereva sigui acollida de nou a casa seva.

Però a diferència del que va passar l'estiu passat, en aquesta ocasió el viatge el farà sola sense la companyia del qual, fins ara, era el seu xicot. O almenys  això és el que sostenen diversos mitjans de comunicació, que asseguren que la parella hauria trencat la relació.

Primer pla d'Elionor.
Elionor es queda sense xicot després de mesos junts | GTRES

El nou amor d'Elionor es va donar a conèixer a principis d'any quan es va començar a especular que estava il·lusionada. Però no va ser fins a l'agost que, una foto d'un jove misteriós, va ser captada pels fotògrafs. En aquella instantània, es podia veure un noi bru pujant al cotxe de la Família Reial després d'anar a l'aniversari de l'àvia de la princesa.

Tot indicava que l'adolescent havia estat presentat oficialment a l'entorn reial i que, fins i tot, va gaudir de les vacances amb ells. «Diuen que aquest estiu a Felip i Letícia se'ls ha afegit el 'boyfriend' d'Elionor», explicava Pilar Eyre.

Imatge d'Elionor i Letícia saludant al carrer
La princesa Elionor no passarà el Nadal amb el seu xicot | Europa Press

Pujats a un iot, tota la família al complet va gaudir d'una travessia per «les illes Eòlies, partint del port de Lipari», a Sicília. Aquesta foto va ser l'única captada de la suposada il·lusió de l'hereva.

Després d'aquell viatge, res més es va saber sobre la parella i cadascú va tornar a les seves obligacions a l'internat de Gal·les. Ara, sembla que aquesta relació està completament trencada i que la jove acaba de patir la seva primera ruptura amorosa.

Elionor i la raó que ha posat fi a la relació

Als seus 17 anys, la vida de la princesa és totalment diferent de qualsevol nena de la seva edat. El seu futur com a successora al tron li impedeix viure aliena a tota responsabilitat, havent de portar a l'esquena el pes de la corona.

Tot allò relacionat amb la seva vida està planificat i no hi ha lloc a improvisacions ni distraccions. Letícia ho té més que clar i per això no permetés que el seu jove gendre s'interposés en les obligacions institucionals de la seva filla. S'esperava la visita del xicot a l'anterior viatge que va realitzar amb motiu dels Premis Princesa d'Astúries, però no va aparèixer.

Muntatge de la princesa Elionor i el seu xicot
Elionor i el seu xicot decideixen trencar a causa de la distància que els separa | Catalunya Diari

Ara, sembla que tampoc passaran el Nadal junts, ja que tots dos han pres camins per separat. La primogènita dels reis estudia un curs menys que el seu noi i aquest ja ha començat el seu camí universitari.

Així doncs, mentre Elionor s'ha quedat a Gal·les estudiant segon de Batxillerat, el jove estaria fent el mateix en una Universitat dels Estats Units. Una distància insuperable per a tots dos, per la qual cosa haurien pres la decisió de trencar la relació. Un cop molt dur per a la germana de Sofia, ja que es trobava molt il·lusionada amb el seu nou amor.