Primer pla d'Elionor

Elionor descobreix què passa amb l'herència després del que han fet els pares

Elionor tem que no pugui gaudir del privilegi que sí que han tingut els seus pares

Elionor intenta viure aliena a totes les polèmiques relacionades amb la Casa Reial, però és força complicat. La futura reina d'Espanya continua estudiant segon de batxillerat a Gal·les i els seus pares, Felip i Letícia, intenten mantenir-la al marge del focus mediàtic. N'és una prova que no la van deixar assistir al funeral de Constantí de Grècia, el germà de la reina Sofia que va morir a principis d'any.

Això sí, per més que vulguin allunyar la princesa Elionor del centre de la polèmica, hi ha vegades que és inevitable que casos espinosos esquitxin de ple l'hereva al tron espanyol.

Imatge de la princesa Elionor
Elionor ha vist com els seus pares no han aprofitat del tot el privilegi. | EUROPAPRESS

Això és el que ha passat en els darrers dies, ja que la germana de la infanta Sofia es podria quedar sense part de l'herència que ha de rebre. A més, en culpen els pares, el rei Felip i la reina Letícia, que no haurien cuidat prou el llegat que hauria de rebre Elionor.

Estem parlant del palau de Miravent, situat a Mallorca. Fa anys aquesta enorme mansió va ser el centre neuràlgic de les vacances d'estiu dels reis Joan Carles i Sofia. I ara, Elionor es pot quedar sense poder-ne gaudir per culpa del que han fet Felip i Letícia.

Elionor ja sap que els seus pares no ho han aprofitat

El cas és que aquest palau pertany a la Comunitat Autònoma de les Balears, però el 1973 la diputació de Mallorca va decidir cedir el seu ús al senyor Joan Carles i la senyora Sofia. Els antics monarques van fer d'aquesta mansió un focus d'interès, ja que hi van passar personalitats com Isabel II, Diana de Gal·les, Bill Clinton o George Bush.

El problema és que, amb l'ascens de Felip al tron, ni ell ni Letícia l'utilitzen gaire. De fet, els actuals reis no han passat mai més de 10 dies en aquest palau i mai han rebut visites destacades en ell.

Foto del rei Felip i la reina Letícia mirant-se mútuament.
Els pares d'Elionor no han aprofitat tot el que podien de Miravent. | GTRES

El cas és que el manteniment anual de Miravent és de gairebé 2 milions d'euros i molts ja es pregunten si val la pena gastar tants diners públics per a un palau que amb prou feines s'utilitza. Diversos partits polítics ja han demanat que l'ús d'aquesta mansió passi a ser d'utilitat pública, tal com va demanar el seu antic propietari al testament.

Miravent compta amb diverses cases, que al seu dia es van destinar a les infantes Elena i Cristina, però tampoc les utilitzen actualment. Només la reina Sofia gaudeix d'aquest espai alguns dies, més del que ho fan els pares d'Elionor.

D'aquesta manera, si continuen creixent les veus que Miravent es torni a obrir al públic general, no seria estrany que Elionor es quedés sense poder gaudir d'aquesta espectacular parcel·la a Mallorca.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp