Terelu Campos

Terelu Campos té clar el que passarà amb l'herència quan ella ja no hi sigui

Terelu Campos, preocupada per la seva mare

Las Campos travessen un moment força delicat, ja que a més de saber que tenen un traïdor dins de la família, la matriarca del clan no es troba gaire bé de salut.

María Teresa Campos ha patit un gran sotrac del qual no aconsegueix remuntar. i malgrat que les seves filles intenten protegir-la al màxim, queda clar que ella és conscient que alguna cosa rara passa al seu voltant.

Terelu Campos és conscient del mal moment pel qual passa la seva mare

Fonts properes a la veterana presentadora insinuen que «cada setmana empitjora més». A més, el seu estat anímic tampoc l'acompanya. «Està molt malaltona», declaren.

Imatge de Carmen Borrego, María Teresa Campos i Terelu Campos amb Gustavo Guillermo
Carmen Borrego, María Teresa Campos i Terelu Campos amb Gustavo, el seu xòfer | Catalunya Diari

«No menja i si no s'hidrata l'organisme falla», assenyalen amb gran preocupació. I és que Terelu Campos i Carmen Borrego han vist com l'estat de la seva mare ha empitjorat ràpidament sense que poguessin posar-hi remei.

«Sempre ha estat una persona molt sociable a qui li encantava rebre els seus amics a casa, organitzar dinars i sopars... i ara no vol veure ningú», al·leguen.

«Ni tan sols li venen de gust les partides de cartes amb les seves amigues de sempre, que abans eren sagrades».

Imatge de Terelu Campos amb Gustavo asseguts a un banc del carrer
Terelu Campos i Gustavo han estat sempre molt units | GTRES

Així ho explicava la mateixa Carmen, que té molta por per com tota la situació pot afectar la seva mare. «Fa temps que la meva mare no vol veure ningú. No som les seves filles les que l'aïllem. Jo mai he estat en contra que ningú vagi a casa de la meva mare. Qui fa feliç la meva mare fa feliç tota la família» , assegurava.

D'altra banda, la traïció de Gustavo, l'home de confiança de María Teresa, ha posat al punt de mira la família una vegada més, per si no n'hi hagués hagut prou amb la guerra que mantenia Borrego amb la seva germana i  neboda Alejandra o amb el distanciament del seu propi fill.

Terelu Campos dona la cara per la seva mare enmig de l'escàndol

Els suposats àudios que el xòfer, sempre fidel a la matriarca de les Campos, hauria gravat d'amagat, ho ha fet saltar tot pels aires.

De fet, Terelu Campos s'ha vist obligada a trencar el silenci i a aclarir qui gestiona realment els diners a casa de la seva mare. Sobretot, arran d'unes insinuacions sobre el sou que paguen a Gustavo.

I és que el xòfer assegurava haver estat gairebé un any sense cobrar la seva nòmina, cosa que la mateixa Terelu ha desmentit rotundament.

Molt molesta amb els comentaris que s'estaven realitzant sobre això, la presentadora ha deixat clar que «això és mentida, perquè la hi he pagat jo. I no només la de Gustavo».

Imatge de María Teresa Campos i Terelu Campos assegudes a un balcó
María Teresa Campos no passa pel seu millor moment | GTRES

Així, Campos ha volgut remarcar que si la seva mare necessita alguna cosa «per a això també hi soc jo, perquè he tingut una vida de puta mare gràcies a aquesta dona que és la meva mare».

«L'hem tingut jo, la meva germana, els seus nets i la seva família, gràcies a l'esforç i la feina d'aquesta dona. Si la meva mare ha tingut un moment complicat a la seva vida, per a això hi hem estat els que hi havíem d'estar», afegia.

«Em veig obligada a donar detalls de la meva vida íntima i econòmica de la meva mare, no va al sou i no tinc motiu per fer-ho», es lamentava.

Imatge de Terelu Campos a l'hospital
Terelu Campos no pensa permetre que ningú faci mal a la seva mare | GTRES

Segons s'ha sabut, els últims anys María Teresa Campos podria haver adquirit un important deute amb Hisenda, valorat en ni més ni menys que 700.000 euros.

Tot i això, la matriarca del clan aclaria mitjançant un comunicat que aquesta xifra era errònia i que la quantitat real no arribava als 300.000.

A més, haver venut la seva mansió per ni més ni menys que tres milions d'euros l'ha ajudat a solucionar aquest problema.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp