Kiko Matamoros, col·laborador de Telecinco, molt enfadat en un directe.

Preocupa la salut de Kiko Matamoros després de rebre en directe una duríssima informació

Kiko Matamoros ha rebut una notícia molt dura a «Sálvame»

Kiko Matamoros ha fet saltar totes les alarmes minuts abans de començar 'Sálvame' i els seus responsables estan preocupats per la seva salut. L'han tret de plató per dir-li que publicarien una informació molt complicada i li han donat totes les dades. És un assumpte que té a veure amb la seva xicota, així que només assabentar-se ha començat a trobar-se malament.

Kiko Matamoros ha tingut una actitud estranya, primer no s'ha mostrat afectat i després s'ha ensorrat de forma sobtada. «Al principi s'ha pensat que era sobre el casament, després ha sabut que estava relacionat amb Marta i s'ha trobat malament». Terelu Campos reconeix que la situació és seriosa i que el tertulià ha visitat el metge de Telecinco.

Kiko Matamoros i Marta López Álamo
Kiko Matamoros preocupat per la seva xicota. | CatalunyaDiari

«Els treballadors d'aquesta casa podem estar segurs que estem en bones mans, ens fan proves per veure si estem bé». Terelu ha informat que la notícia es podria suspendre per un temps, fins que Matamoros estigui més recuperat. Carmen Borrego també ha reconegut que no entenia res, pensa que els fets han estat estranys.

«Jo l'havia vist tranquil, li he preguntat si estava bé i m'ha dit que sí», comenta Carmen. «El que farà és allò que determini l'equip mèdic, seran els metges els que decideixin si Kiko ha de continuar. La meva filla té una relació amb Marta, ha intentat posar-s'hi en contacte i no ho ha aconseguit, Alejandra està preocupada».

Kiko ha patit una pujada de tensió que l'ha posat en perill, per això els seus companys estan preocupats. Gema López pensa que està tan malament perquè el tema afecta la seva xicota, «ella és el punt feble», comenta la periodista. «Ningú sabia de qui era la informació, ni les presentadores ni els companys i Matamoros no pensava que era una cosa seva», explica Adela González.

Kiko Matamoros ha fet saltar les alarmes

Kiko sempre juga a favor d'obra, per això ha estranyat tant que el col·laborador hagi desaparegut del programa. La seva salut està en joc, per això els seus responsables han decidit protegir-lo, tot i que han donat una sèrie de pistes. «Quatre col·laboradors tenen aquesta notícia i no s'havien atrevit a explicar-la», comenta Terelu.

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros està molt preocupat. | GTRES

Matamoros està en un estat molt delicat, ha demanat ajuda als metges i l'han atès urgentment. «Esperarem que surti del servei mèdic, el més important és que es recuperi i que es faci el millor per a ell». La filla de Maria Teresa Campos ha tallat el tema radicalment perquè sap que l'ex de Makoke està molt afectat.

Marta López, xicota del protagonista, no ha donat senyals de vida i tot fa pensar que no es manifestarà. Ha estat fa poc fora d'Espanya treballant de model, la seva carrera està millor que mai i no val la pena.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp