Gustavo Guillermo, xòfer de les Campos

Màxima preocupació per l'estat de salut de Gustavo Guillermo, el xòfer de les Campos

Gustavo Guillermo no travessa el seu millor moment

Gustavo Guillermo era un gran desconegut per a la majoria del públic fins que fa un temps va concedir la seva primera entrevista a la premsa del cor. Va passar de ser el xòfer de María Teresa Campos a un famós més i la seva figura ha anat guanyant pes en el moment que es va revelar que era l'espia del clan de la presentadora.

Des d'aleshores ha anat apareixent més i més informació que el deixen en evidència. Aquesta situació l'ha dut a prendre decisions serioses, que tenen preocupades algunes persones del seu entorn. Així, Alonso Caparrós, amb qui manté una amistat, ha reconegut que no respon a les trucades de telèfon.

Això deixaria palès que Gustavo està malament i que vol allunyar-se tant com li sigui possible del focus mediàtic. Sembla que prefereix aïllar-se per veure si així passa el xàfec i pot continuar amb la seva vida com si no hagués passat res.

Gustavo Guillermo preocupa als seus amics

El que per a María Teresa és com un fill, com ella va reconèixer, ha vist que la seva imatge ha quedat injuriada les últimes setmanes. I és que s'ha revelat que ell ha filtrat informació de Las Campos als mitjans. És més, s'ha descobert que ha gravat alguna conversa de les persones que diàriament li donen feina.

Però, per si no n'hi hagués prou, també ha sortit a la llum que té un xat per burlar-se d'una de les seves 'germanes', Carmen Borrego. Xat en què també participaven fins ara la seva xicota, Belén Ro, el dissenyador d'aquesta i Kiko Hernández.

Davant de les evidències, Gustavo només ha hagut de reconèixer les acusacions. Tot i això, després de demanar disculpes, ha intentat que un altre 'carregui' amb més pes pel que ha passat. Ha mostrat captures del grup esmentat de WhatsApp per demostrar que Kiko és qui més s'ha rigut de la filla menor de Teresa.

Muntatge amb les fotos de María Teresa Campos i de Gustavo Guillermo
Gustavo Guillermo ha quedat en evidència en descobrir-se tot el que ha fet | GTRES

Després d'això, el que ha passat és que s'ha convertit en protagonista del polígraf que ha fet Alonso Caparrós al Deluxe. Allà, el col·laborador ha reconegut que, tot i saber tot el que s'ha mostrat, continuarà sent el seu amic incondicionalment. A això ha afegit: «Sé que Gustavo és un bon home, sé que n'està penedit i és l'únic que fins ara ha demanat perdó». «Vull deixar clar que no ho estic justificant per res, però sé que el seu esperit i la seva naturalesa no són malvades».

Gustavo Guillermo ha vist així que Alonso ha donat la cara per ell, tot i que també ha dit una cosa que ha fet saltar les alarmes. Sí, perquè ha reconegut que «no m'agafa el telèfon, però m'hi he comunicat. Sé quin és el seu estat d'ànim».

D'aquesta manera, Caparrós ha deixat caure que el xòfer de Las Campos ho està passant malament per totes les notícies que han arribat. Per això, sembla que ha pres la decisió de mantenir-se el més lluny possible dels mitjans i dels que hi treballen. No obstant això, caldrà esperar per veure si manté aquesta postura o si finalment decideix parlar públicament i donar la cara.

Gustavo Guillermo veu sortir a la llum dades inesperades

Gustavo Guillermo ha vist que a més han destapat qüestions que pertanyen a la seva absoluta privadesa. Per exemple, s'ha revelat que María Teresa li va pagar la cuina de casa seva i que, segons sembla, tindria més proves que deixarien en mal lloc Las Campos.

Però, encara n'hi ha més. Segons Alonso, aquest xòfer té entre els seus plans escriure les seves memòries. Ho farà per explicar com han estat els 30 anys que ha passat al costat del clan de Terelu.

Imatge de Gustavo Guillermo, el xòfer de la família Campos
Gustavo Guillermo vol escriure les seves memòries | GTRES

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp