Muntatge de la princesa Elionor i el seu xicot

Elionor descobreix el nou amor i no és qui sospitava

La confirmació sobre la nova relació deixa impactada a la princesa Elionor

La princesa Elionor sap que des que Victòria Frederica va confirmar la seva ruptura amb Jorge Bárcenas, ha estat relacionada amb diversos nois. En canvi, del que més se'n tenien sospites era d'un famós torero, Andrés Roca Rey.

Així és, ja que des que la cosina de la futura hereva al tron ha estat de viatge al Perú amb ell. No obstant això, s'ha revelat qui és el nou xicot de la neboda del rei Felip VI. I no és qui tots esperàvem.

Els rumors sobre la relació de la cosina d'Elionor i un famós torero

Tot i que fa dies que va tornar del seu viatge al Perú, les especulacions sobre la vida amorosa de Victòria Frederica no deixen d'aflorar. I és que, en el seu viatge al territori sud-americà, es veia ben acompanyada pel torero Andrés Roca Rey. En canvi, recentment s'ha sabut que el torero és simplement un amic de la neboda de Felip VI.

Segons va revelar Beatriz Cortázar diumenge passat a Fiesta, la cosina de Sofia té una relació amb un altre noi que no és Roca Rey. «Ella hi ha anat (al Perú) com a grup i com també fa molta gent del toro; hi ha molts toreros que té legió de seguidors», va assenyalar Cortázar. Encara més, va assegurar que la germana de Froilà té parella des de fa temps, encara que no es tracta d'una persona coneguda.

Primer pla de Victòria Frederica amb el rostre seriós
Elionor sap que la seva cosina té un nou amor i no és Roca Rey | GTRES

Posteriorment, Cortázar va confirmar a Es la mañana de Federico que es tractava d'un jove pertanyent a «l'alta societat madrilenya». A més a més, confessava que no se'ls ha agafat junts, ja que són «molt prudents a l'hora de sortir i entrar».

«Ha tornat del Perú de veure Roca Rey, fonts de l'entorn de Victòria Frederica m'expliquen que no hi ha res, només amistat. És més, em diu una persona que coneixem tots que ella porta un temps no molt breu amb un noi, i que ningú s'ha assabentat. Que està molt il·lusionada i que la història ja porta el seu recorregut», va explicar Cortázar a Fiesta.

Victòria Frederica té un nou amor i no és qui esperàvem

La veritat és que a la cosina de la princesa Elionor se l'ha relacionat amb diversos nois des que va trencar amb Jorge Bárcenas. Amb ell, feia gairebé tres anys que estava de relació i uns mesos convivint. En canvi, el mes de maig d'aquest any van decidir posar punt final a la seva relació.

Victòria Frederica i el seu xicot
La cosina d'Elionor, Victòria Frederica, amb el seu ex-xicot Jorge Bárcenas | GTRES

I des que va tornar a casa de la seva mare després de la ruptura amb el seu ex-xicot, la germana de Froilà ha impulsat el seu treball com a 'influencer'. Així, ha esdevingut un gran referent de la moda actual, veient cada dia com el seu nombre de seguidors a les xarxes augmenta.

Victòria Frederica
Victòria Frederica s'ha convertit en 'influencer' | EUROPA PRESS

Tot i que encara no es coneix la identitat del jove amb qui manté una nova relació, la seva constant exposició davant dels mitjans farà que finalment es descobreixi. I és que la filla de la infanta Elena ja ha estat portada de revistes com ¡Hola!, fins i tot sembla que de vegades intenta fer ombra a la princesa d'Astúries.