Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor

Elionor desvetlla la persona que no vol veure i que va fer que no anés al funeral

Elionor va ser la gran absent al funeral de Constantí de Grècia

Del funeral de Constantí de Grècia se n'han pogut treure moltes conclusions sobre la relació que mantenen diversos membres de la Casa Reial espanyola.

Un dels aspectes més comentats de l'esdeveniment va ser l'absència de la princesa Elionor a l'acte de comiat del germà de la reina Sofia. Ara s'ha revelat el motiu pel qual l'hereva no va viatjar fins al país hel·lè i el més curiós és que no era el que tots ens esperàvem.

Elionor i Sofia, les filles dels reis Felip i Letícia, van ser els únics nets de l'emèrita Sofia que no es van desplaçar fins a Grècia per acompanyar-la en aquests moments tan delicats.

Primer pla d'Elionor i Sofia somrients.
Elionor tenien motius per no assistir al funeral. | GTRES
 

Froilà, Victòria Frederica, Juan Valentín, Pablo, Miguel i Irene no van dubtar a donar suport a la reina Sofia. Van viatjar al país hel·lè al costat de les seves mares, les infantes Elena i Cristina, per no perdre's aquest acte tan important per a la dona de Joan Carles. De fet, el rei emèrit també hi va ser, com també els reis actuals d'Espanya.

A més, allà van poder coincidir amb els reis Felip i Letícia, a qui feia molt que no veien. De fet, la reina sorprenia mostrant-se molt atenta i afectuosa amb els seus nebots, que no dubtaven a respondre-li amb un somriure.

Es revela el motiu pel qual Elionor no va assistir al funeral

Però, què va passar amb Elionor? Doncs bé, Vanitatis ha posat una mica de llum a l'assumpte i assegura que el motiu no és precisament el fet que la princesa estigui estudiant a Gal·les.

Tots havíem assumit que aquesta era la raó per la qual l'hereva no havia viatjat a Grècia. De fet, quan va morir la reina Elisabet II d'Anglaterra, no hi va haver cap objecció a l'hora d'aturar els seus estudis per anar cap a Londres.

No obstant això, el veritable motiu de la seva absència seria, com passa amb el rei Felip, que la Zarzuela no vol que hi hagi fotos d'Elionor amb el rei emèrit Joan Carles.

Foto de la reina emèrita Sofia agafada del braç de Letícia al funeral de Constantí de Grècia.
Sofia agafada del braç de Letícia al cementiri. | Twitter
 

Volen protegir la imatge de la princesa, ja que serà la propera reina d'Espanya. No volen que hi abundin gaires instantànies d'Elionor amb el seu avi, ja que consideren que la imatge de l'emèrit, després dels seus escàndols, poden afectar la reputació de l'hereva.

De fet, posen d'exemple el que va passar al funeral d'Elisabet II amb les imatges de la reina Letícia visiblement molesta per estar al costat del rei Joan Carles. Unes fotos que van cridar especialment l'atenció dels mitjans de comunicació.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp