Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Fa somrient

El sorprenent detall que Laura Fa ha desvelat sobre l'equip on jugava Dani Alves

Laura Fa ha atacat Dani Alves revelant una dada que no deixa ningú indiferent

La catalana Laura Fa és una de les periodistes del cor que ha donat més dades de la ruptura entre Shakira i Piqué. I ara ha volgut aportar una sobre un altre exfutbolista del Barcelona que es troba al punt de mira mediàtic. Ens referim a Dani Alves, que es troba a la presó preventiva després de ser acusat d'un delicte d'agressió sexual.

El que ha fet la periodista de Badalona ha estat desvelar les idees polítiques del jugador com una manera de deteriorar la seva imatge. De fet, ell no ha tingut objeccions a donar el suport públic a l'extrema dreta del seu país, que és homòfoba i violenta.

Aquesta dada que Laura Fa ha compartit a les xarxes socials no ha deixat ningú indiferent i ha propiciat un gran enrenou. És més, ha comportat crítiques tant per a ella com per a ell.

Laura Fa, perplexa pels fets, qüestiona Dani Alves

La col·laboradora catalana de Sálvame ha vist que les últimes hores ha sortit a la llum que l'exfutbolista del Barça, Dani Alves, ha estat arrestat pels Mossos: ha estat acusat per una dona d'haver-la agredit sexualment el 30 de desembre en una discoteca de Barcelona.

Dani Alves
Laura Fa és conscient que l'exjugador blaugrana afronta una situació greu. | EP

La periodista de Badalona ha sabut que la víctima, de 23 anys, ha explicat que l'exblaugrana la va violar i, fins i tot, la va agredir físicament. El seu relat, unit a proves com el comunicat mèdic i les imatges de les càmeres de seguretat, ha fet que l'hagin detingut. I ell, poc després de declarar davant la jutgessa, ha topat amb la declaració de la presó preventiva sense fiança.

L'exculer va passar la primera nit a la presó de Brians 1 i, mentre això passava, Laura va procedir a manifestar-se sobre ell. La periodista catalana no ha fet esment a la menyspreable acció que se li imputa, sinó que ha qüestionat l'esportista. Exactament l'ha deixat en dubte amb un tuit breu però contundent: «Dani Alves dona suport a Bolsonaro, no hi ha més paraules, senyoria».

La col·laboradora de Sálvame amb aquesta frase ha qüestionat els pensaments i les idees del futbolista. L'exjugador del Barça va donar suport en xarxes al polític ultradretà a les darreres eleccions del Brasil. De fet, els seguidors d'aquest polític van ser aquells que van assaltar el Congrés del país i, a més, aquest mateix ha atacat en diverses ocasions les dones i els homosexuals.

Laura Fa bàsicament ha volgut minar la imatge del detingut i això no ha deixat ningú indiferent. Així, n'hi ha que n'han donat suport a la seva postura amb missatges com aquests: «Gairebé tots de la mateixa ventrada», «Ho porten a l'ADN» i «Quin fàstic de fatxa. Pobres vinguts a més».

No obstant això, també hi ha internautes que l'han atacada per considerar que el suport a Bolsonaro no significa que sigui culpable de l'esmentat delicte: «Quina presumpció d'innocència…» i «Què té a veure la cansalada amb la velocitat? M'enlluerna el teu far de cultura social».

Laura Fa coneix la darrera hora de l'exculer

La periodista catalana està seguint amb interès el cas d'Alves. I això l'ha portada a conèixer les darreres dades sobre l'exculer. En efecte, ha sabut que la jutgessa va determinar fixar per a ell presó preventiva sense fiança pel seu alt risc de fugida.

Així mateix, Laura Fa ha vist que el president de l'equip en què el brasiler militava, el Pumas UNAM de Mèxic, ha anunciat que li rescindeix el contracte. Així reitera el seu «compromís de no tolerar actes de cap integrant de la nostra institució, sigui qui sigui, que atemptin contra l'esperit universitari i els seus valors. Som una institució que promou el respecte, el comportament íntegre, digne i professional dins i fora de la pista dels nostres jugadors i jugadores».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp