Primer pla de la reina Sofia somrient.

La reina Sofia rep un missatge de Bárbara Rey que confirma les seves sospites

Sofia, conscient de les declaracions inesperades de l'amant del seu marit

La reina Sofia és una dona discreta, dins del que la seva posició li ho permet, per la qual cosa ha intentat mantenir la seva intimitat lluny del focus mediàtic.

Tot i que no ho ha pogut aconseguir en sortir a la llum les infidelitats constants que ha patit per part del seu marit, Joan Carles I. I ara una de les amants d'ell, Bárbara Rey, ha parlat amb ella, enviant-li un missatge.

Exactament, la vedette ha fet unes declaracions en què no dubta a parlar de la reina emèrita i del seu marit. Però també d'altres assumptes familiars i sentimentals de la parella.

D'aquesta manera, ha deixat clar que segueix constantment la seva vida i tot allò que els passa, com la grega s'imaginava. Vaja, que sembla que l'emèrita no s'ha tret de sobre l'ombra de l'exdona d'Ángel Cristo.

La reina Sofia sent les paraules més inesperades

La mare de Felip VI ha hagut de suportar durant anys que es digués que Joan Carles l'enganyava amb dones diferents. Uns rumors que s'han començat a confirmar d'un temps ençà, quan han sortit a la llum les nombroses relacions sentimentals que ell ha tingut.

Així, s'ha descobert el seu idil·li durant anys amb la periodista Queca Campillo i també la seva història d'amor amb Corinna Larsen.

Això sí, Sofia sap que una altra de les dones de la vida del seu marit de qui més se n'ha parlat és Bárbara Rey. Sempre s'havia especulat sobre aquest affaire i ara ell mateix ha sortit a la llum a través de la sèrie Cristo y Rey. I també amb una sèrie documental d'HBO Max titulada Salvar al Rey, on s'han emès àudios de les seves converses telefòniques.

Aquesta confirmació segur que no ha agradat gens a la sogra de la reina Letícia. I encara menys en veure que l'actriu ja no té cap objecció a l'hora de parlar del matrimoni dels emèrits i del que els envolta.

Com recull La Nueva España, Bárbara, després de ser preguntada per Corinna, ha manifestat: «La veig estupendament, però no m'agraden les coses que diu».

Foto de la vedette Bárbara Rey somrient a càmera en un esdeveniment de LivetCL.
Sofia ha vist com Bárbara parlava d'allò que li passa a la família Borbó. | GTRES
 

«Crec que no calen. No cal humiliar ni fer mal. Jo no sé com ha gosat dir determinades coses tan íntimes».

En aquest punt, Sofia ha vist que la murciana ha continuat carregant contra Larsen després de ser preguntada si es prendria uns xurros amb ella. I és que ha respost: «No em prendria res. No crec que li agradin les porres, és més fina. Potser li agraden un altre tipus de porres, però no crec».

Sofia, testimoni del menyspreu de Bárbara Rey

L'àvia paterna de la princesa Elionor segur que se sent humiliada pel comportament durant anys de Joan Carles I. I també perquè hagin vist la llum detalls de les seves relacions amoroses amb diferents dones.

Una humiliació a què haurà contribuït ara el menyspreu de Bárbara, que fins i tot ha parlat de la mort recent del germà de Sofia de Grècia, Constantí.

La sogra de Letícia ha vist que l'actriu ha afirmat: «Els dono el condol. La mort d'una persona sempre és molt dolorosa, encara que sigui una persona molt gran».

Foto de Bárbara Rey plorant al plató de 'Secret Story'.
Sofia, conscient de l'atreviment que ha tingut per donar-li el condol. | Mediaset
 

Així, li haurà quedat clar a l'emèrita que la vedette, tot i no seguir amb el seu marit, continua present a les seves vides. Com sempre que li és possible, ha tornat a parlar de la família Borbó, deixant clar que, d'una manera o altra, els seus camins no es poden separar. És més, qui sap si mai decidirà fer el mateix que ha fet Corinna a la docusèrie que prepara.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp