Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'

Emi, la germana d'Elena Huelva que ha parlat amb la catalana Aitana

Elena Huelva continua molt present als cors de tots aquells que l'estimaven

Fa dues setmanes rebíem la dura notícia de la mort d'Elena Huelva. La noia de 20 anys va morir després d'una llarga lluita contra el càncer. La 'influencer', diagnosticada amb 16 anys d'un sarcoma d'Ewing, va suposar tot un símbol de lluita per als que estan passant per una situació similar.

A més, Elena Huelva va ser tota una referent després de la seva incansable demostració de superació i visibilització sobre la seva malaltia a les xarxes socials que ens va sorprendre molt a tots. Ara, després de dues setmanes sense ella, la seva família i els seus éssers estimats continuen trobant-la molt a faltar.

La noia va conquerir el cor de moltes persones, inclosos el de moltes de les celebritats que avui dia coneixem, com és el cas de la catalana Aitana. Aquesta setmana hem conegut com la seva germana, Emi Huelva, s'ha emocionat gràcies a la cantant.

Elena Huelva sempre serà un exemple de superació

Elena Huelva va morir el 3 de gener de 2023 a causa del sarcoma d'Ewing. La noia no va aconseguir superar la llarga lluita contra el càncer, però ens va deixar sent tot un exemple. «Les meves ganes guanyen» es va convertir en el lema de la 'influencer', que es va fer viral a les xarxes socials.

Foto d'una història d'Instagram anunciant la mort d'Elena Huelva-
Captura de la story d'Elena Huelva on la seva família anuncia la seva mort. | Instagram @elenahuelva02
 

La noia va conquerir milers de persones amb la seva incansable demostració de superació davant la seva difícil situació i la seva greu malaltia. La sevillana va anar explicant a través de les xarxes socials com li estaven anant les coses cada dia, fins que el 4 de desembre rebíem una trista notícia. Aquest dia, va comunicar als seus seguidors que les coses no estaven anant bé.

Elena Huelva va aconseguir tenir el suport durant el procés de moltes cares conegudes, com és el cas de la periodista Sara Carbonero, el cantant Manuel Carrasco o la presentadora Ana Obregón.

I fins i tot la catalana Aitana. La cantant també es va sumar a la llarga llista de persones que li donaven suport i que l'estimaven.

La germana d'Elena Huelva està passant per uns moments molt difícils

Després de la mort d'Elena Huelva, la seva germana Emi està passant per uns dies força complicats. Tot i que l'afecte de la seva família i de totes les persones que han donat suport a la 'influencer' no li falta, ara està vivint un moment molt inestable emocionalment.

Després d'haver-se emportat el cop més dur de la seva vida, la noia està intentant recuperar-se. Encara que només hagin passat dues setmanes des que la 'influencer' ens va deixar, costarà molt superar aquesta dura notícia tant a familiars com als fidels seguidors d'Elena.

A l'Instagram d'Emi hem pogut veure una story en què la sevillana escrivia el nom de la seva germana amb dos cors, un trencat. A més, de fons se sentia una de les seves cançons preferides que totes dues tenien en comú i que era molt especial per a elles.

Emi Huelva, emocionada després d'escoltar la cançó d'Aitana

A la story que ha pujat la germana d'Elena Huelva, hem pogut escoltar El cine. Una cançó de la cantant Aitana que forma part de La última. Es tracta de la sèrie que ha protagonitzat el mes de desembre passat amb Miguel Bernardeau, poc abans que tots dos agafessin camins separats.

Cal esmentar que Aitana ha estat una de les persones que va conèixer personalment la 'influencer' i que va ser molt important per a les dues germanes. Tant Elena com Emi eren fans de la cantant i, finalment, es van acabar fent amigues íntimes.

Foto d'Aitana i Elena Huelva abraçant-se.
Elena Huelva i Aitana posant somrients. | Instagram @elenahuelva02
 

Estem segurs que la catalana ha reaccionat a aquesta publicació d'Emi i l'haurà emocionat sense cap mena de dubte.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp