Primer pla princesa Elionor.

Elionor, enxampada de vacances amb el seu xicot: les imatges que l'avergonyeixen

Elionor gaudeix d'uns dies de relax amb la seva parella

Elionor podria protagonitzar la foto de l'estiu. Tots els paparazzis romanen en guàrdia, pendents d'aconseguir la imatge de la princesa durant les seves vacances. Pel que sembla, ja no es conformen a retratar-la en biquini.

 

I és que la noia estaria gaudint d'uns dies de descans en companyia del seu xicot. Es tracta del mateix noi amb què va ser vista la Setmana Santa passada a Madrid. I aquesta instantània, junts o besant-se, tindria un preu molt alt al mercat.

És clar que Elionor no passaria desapercebuda per als seus companys de l'internat. Està a punt de fer 17 anys i es presenta com una adolescent intel·ligent, maca i amb inquietuds. L'afortunat seria el noi de nacionalitat nord-americana i brasilera que el va acompanyar a l'aniversari de la seva àvia.

Se'n sap poc: és bru, amb barba i té un any més que la princesa. Destaquen, sobretot, els trets hipsters, que el converteixen en un noi molt atractiu.

L'hereva estaria recuperant el temps perdut amb el seu amic especial. L'encarregada de confirmar la notícia ha estat la periodista Pilar Eyre al seu bloc de Lecturas. «Diuen que aquest estiu als reis se'ls ha afegit el boyfriend», ha dit.

Muntatge de la princesa Elionor i el seu xicot
Elionor fa temps que està coneixent a un noi de cabells arrissats | Catalunya Diari

Pel que sembla, «un gran amic els ha prestat el seu vaixell perquè es perdessin per les illes Eòlies, partint del port de Lipari». Sense cap dubte, es tracta de tot un pla per aigües de Sicília. Tot perfecte per fugir dels objectius dels fotògrafs.

Gairebé no hi ha testimonis gràfics sobre el noi. La seva imatge sí que s'ha compartit a les xarxes socials, però es tracta d'una foto feta des de darrere que fa impossible gairebé reconèixer-lo. És el primer xicot oficial de la princesa i hi ha molt d'interès a posar-hi cara i nom.

Elionor no tornarà a coincidir amb ell el pròxim curs a l'internat de Gal·les. Ja ha finalitzat la seva etapa al centre i ara continuarà amb la seva formació a una universitat. Entenen que la distància suposa un greu trastorn perquè la relació funcioni.

Aquest estiu havien de veure's, fos a Madrid o a Palma. En cas contrari, hi havia el risc que aquesta història s'acabés trencant. Tot i això, van decidir marxar de vacances junts pel Mediterrani.

Són molts els paparazzis que s'han desplaçat fins a terres italianes a la recerca de la imatge esmentada. Asseguren que s'hi podria pagar centenars de milers d'euros, però tampoc no es descarta que arribi al milió d'euros.

Es tractaria d'una fotografia que faria la volta al món i que seria històrica. Això sí, segur que més d'un mitjà es negaria a publicar-la per respecte a la Corona.

Foto de la Família Reial durant les vacances oficials.
La Família Reial ja coneixeria a l'amic especial d'Elionor | GTRES

 

Elionor no perd el temps

Elionor feia un parell de mesos que no veia el seu amic especial. I el millor lloc per veure's són les aigües calmades del Mediterrani.

Eyre destaca l'hermetisme que hi ha hagut sempre amb les vacances de la família reial. La reina continua «amb els seus viatges incògnits i, per tant, les hipòtesis i falses llegendes». Hi ha qui els situa a «Finlàndia, a Croàcia, en ressorts de luxe, a la costa turca...».

Va explicar la faula d'uns espanyols que estaven menjant i que van rebre una ampolla de xampany a taula. Era una invitació dels llavors prínceps d'Astúries perquè guardessin silenci. En qualsevol cas, mai no hi ha hagut foto sobre les vacances dels reis que poguessin confirmar alguna cosa.

Elionor, igual que els seus pares, aposta per la discreció. Vol que es parli el mínim possible de la seva vida privada.