Muntatge Elionor i Sofia

Elionor i la seva germana, Sofia, avergonyides amb la foto que ha penjat la seva cosina

Les germanes han vist que la seva cosina ha fet al·lusió a elles

Aquests últims mesos, la princesa Elionor ha sigut notícia pels estudis que cursa d'Espanya i perquè, pel que sembla, s'ha enamorat. Avui, però, la infanta Sofia i ella ho són per un altre motiu. I és que, per primera vegada, una de les seves cosines ha parlat d'elles públicament.

Carla Vigo, filla d'Érika Ortiz, la germana morta de la reina Letícia, ha fet al·lusió a la princesa i a la infanta. En concret, ha compartit un vídeo que segurament els haurà fet una mica de vergonya. Sí, perquè deixa al descobert una característica física que tenen.

Elionor ha vist la publicació de Carla Vigo

La princesa no té gaire relació amb les seves cosines, ja que els seus pares intenten mantenir-la allunyada d'elles.

De Victòria Frederica, la filla de la infanta Elena, perquè li agraden molt els saraus, i d'Irene, la filla de la infanta Cristina, perquè els seus pares estan implicats en un cas de corrupció. De Carla, bàsicament, perquè és molt activa a les xarxes socials i es relaciona amb gent de les revistes.

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, posant somrient a un 'photocall' amb un vestit vermell
Per primera vegada, Carla Vigo ha fet una broma sobre Elionor i Sofia | GTRES

Això sí, sembla que amb Carla podria tenir més contacte del que ens imaginem si tenim en compte la publicació que aquesta ha fet a Instagram. Ha compartit un vídeo que és una clara al·lusió a les filles de Letícia i Felip VI. Hi apareix un grup de noies altes, entre les quals, al mig, n'hi ha una de més baixeta.

El text que acompanya les imatges diu així: «Quan les meves cosines petites comencen a ser més altes que jo». I la jove ha afegit: «Mai m'havia sentit tan identificada amb un vídeo».

Muntatge de la story de Carla Vigo sobre les seves cosines
Carla Vigo ha fet broma amb l'estatura d'Elionor i Sofia i amb la seva | Instagram

Així doncs, ha deixat clar que Elionor i Sofia tenen una estatura considerable i que ja són més altes que ella.

És cert que la neboda de la reina sempre evita parlar de la família materna. I quan els seguidors li fan alguna pregunta al respecte, no els respon. Ara, però, s'ha saltat aquesta norma per a fer una broma innocent, que espera que a la casa reial no se l'hagin pres malament.

Carla Vigo
Carla Vigo és més baixeta que les seves cosines | Europa Press

 

Elionor i la seva germana, noies d'altura

Les germanes han depassat amb escreix l'alçada de la seva cosina, ja que ella és baixeta. Tot al contrari que elles, que són molt altes i ja han «atrapat» la reina Letícia.

Aquest tret físic no només l'han heretat per la via materna sinó, sobretot, per la paterna. I és que a la família són molt alts. Per exemple, el rei Felip fa ni més ni menys que 1,97 metres.

Imatge de la princesa Elionor i el rei Felip amb les mascaretes posades
Elionor ha heretat els gens de la família del seu pare | GTRES

De la mateixa manera, cal saber que Joan Carles I fa 1,88 metres i la reina Sofia, 1,76 metres. Això sense passar per alt que la infanta Cristina també és molt alta (fa 1,79 metres) i els seus fills també. I Victòria Frederica, la filla de la infanta Elena, fa 1,80 metres.