Primer pla princesa Elionor

Elionor, sense paraules per l'intent definitiu de la seva germana Sofia per superar-la

Elionor veu com Sofia segueix els seus passos

Elionor començava fa uns dies el curs a l'UWC Atlantic College de Gal·les. Aquesta nova etapa l'afronta amb molta il·lusió, conscient que es tracta del darrer any al centre. A partir del següent ja haurà de pensar en la universitat.

D'alguna manera li està obrint el camí a Sofia, que té molt clar des de fa temps que desitja continuar el Batxillerat al mateix internat que ella. La filla petita dels reis començarà el proper 8 de setembre 4t de l'ESO al Santa María de los Rosales.

Les bones referències que Elionor li ha donat durant els darrers mesos han suposat un al·licient per a la infanta. I és que, d'aquí poc haurà de prendre una decisió pel que fa al seu futur acadèmic, i tot apunta que optarà per marxar a terres britàniques.

Per ara no hi ha res confirmat, però fonts properes a la Casa Reial asseguren que la noia «es mor de ganes» per anar a l'internat. Tot allò que li han explicat durant aquest temps ha resultat crucial per prendre aquesta decisió. Totes dues estan molt unides, com es pot comprovar a les diferents aparicions públiques, i entre elles no hi ha secrets.

L'experiència d'estudiar a un altre país, de conèixer gent d'altres nacionalitats i cultures és essencial per a les filles dels reis. A més a més, fora d'Espanya no estaran sotmeses a la lupa mediàtica, així que es treuen un gran pes de sobre quan surten del nostre país, ja que deixen de ser conegudes.

Imatge de la princesa Elionor i la infanta Sofia.
Elionor tem que li puguin fer ombra en algun moment | Europa Press

Sofia sap que tampoc els ho posaran gens senzill per ingressar al centre perquè es tracta d'una escola on només entren els millors. Com Elionor, haurà de superar una sèrie de proves de selecció que resulten molt dures.

En concret, fan un filtre amb totes les sol·licituds que reben segons l'expedient acadèmic, i la nota mitjana que es requereix per entrar és molt alta. Quan superin la prova, l'aspirant haurà d'enfrontar-se a diverses preguntes generals que respondrà en forma de redaccions.

La darrera part inclou una entrevista personal i són tants els estudiants que volen entrar, però que, malauradament, es queden fora. D'altra banda, la princesa ja és a Gal·les des de finals de la setmana passada, mentre Sofia encara està de vacances a Madrid.

Les germanes no coincidirien en cap moment a l'internat, ja que la primera finalitzarà el Batxillerat aquest curs i després serà el moment de pensar a la universitat.

Infanta Sofia i princesa Elionor amb mascaretes
Sofia ha esdevingut el gran suport d'Elionor | GTRES

Segons revelava Vanitatis, la intenció de la filla gran dels reis implica a rebre formació militar i estudiar Dret. D'aquesta manera, seguiria els passos del seu pare. A més, sembla que ho té tot molt clar.

Elionor, encantada al centre

Elionor té motius per parlar meravelles de l'UWC Atlantic College. S'hi troba molt còmoda després d'haver fet molts amics i de trobar-se com a casa. Tot i que va ser la primera experiència lluny d'Espanya, el resultat ha estat molt satisfactori.

També és habitual que l'internat faci festes i esdeveniments amb els alumnes, ja que es tracta d'una manera de fomentar la companyonia i el bon ambient més enllà de les aules. Això és una cosa que valoren molt els estudiants.

A més a més, cal sumar-li que va conèixer al centre acadèmic el seu xicot. Un jove més gran que ella, de nacionalitat nord-americana i brasilera, que aquest any continuarà amb la seva formació en un altre lloc.

Així les coses, Elionor només veu trets positius del seu pas per Gal·les. Per això, la infanta estaria encantada de seguir els seus passos i marxar el pròxim curs a aquest internat.