Primer pla d'Elionor

Elionor segueix les passes de la seva mare: la seva cosina Irene encara no la perdona

Elionor veu com pot ser de rancorosa la seva cosina

Ha passat un any des que ens vam assabentar que l'oncle d'Elionor, Iñaki Urdangarin, va començar una relació amorosa paral·lela a aquella que tenia amb la infanta Cristina.

La relació entre ells cada cop avança més, però coneix Ainhoa Armentia els fills d'Urdangarin?

Elionor sap el que la infanta li va dir

Els oncles d'Elionor fa més temps que estan separats del que nosaltres pensem. La infanta Cristina es va assabentar de la infidelitat l'agost del 2021, però van decidir fer una vida més separada de la que ja van tenir des que Iñaki va ingressar a la presó. Així s'estalviaven alertar la premsa i tornar a involucrar la casa reial en un altre escàndol.

Tot va anar bé fins que l'any passat per aquestes dates van enxampar l'empresari passejant pel País Basc francès amb la seva amant: van saltar totes les alarmes des de llavors. Poc després van anunciar la interrupció de la relació matrimonial, però no hi va haver divorci.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
Iñaki Urdangarin va ser enxampat amb la seva amant al País Basc francès. | Mediaset

Ara com ara, la cunyada de Letícia porta l'anell de casada, vol seguir l'exemple dels seus pares i no el de la seva germana. Actuen com si estiguessin divorciats, amb condicions i pensions. De fet, Cristina passaria uns cinc mil euros al mes al seu marit. 

A més a més, hi ha acords per veure els fills i un altre molt interessant: Ainhoa Armentia no es podrà acostar als fills de la seva parella. Sembla una decisió comprensible, perquè la infanta sent que no és adequat que la persona que va trencar la família tingui el dret d'integrar-se amb els fills. En canvi, Urdangarin coneix els dos fills que té la seva parella i conviuen a la casa que tots dos tenen ara al País Basc.

Els fills estan sent força determinants en la separació dels oncles d'Elionor pel que estem veient: sóm el motiu pel qual encara no s'han divorciat. Tots dos esperen que, en sis mesos, la filla menor de la família, Irene Urdangarin, compleixi la majoria d'edat.

Foto d'Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina i els seus fills.
Els cosins d'Elionor no poden veure la seva nova madrastra. | GTRES

La cosina d'Elionor és la protagonista de la separació

Sembla que, en haver-hi una tercera persona en discòrdia, aquesta sigui la protagonista a l'assumpte. En aquest cas és la cosina d'Elionor, Irene, la que s'emporta tots els focus: és la peça decisiva per al divorci dels seus pares

La neboda de Felip VI ha estat vivint a Ginebra allunyada de tot el focus mediàtic. Pel que en sabíem, només volia deixar d'estudiar i seguir el camí d'alguns dels seus germans: no fer res. Tanmateix, després de tant de temps, hem pogut veure-la al funeral de Constantí II. La seva reaparició ha causat una revolució, ningú no s'esperava el canvi que tindria la cosina d'Elionor: més adulta, elegant i senzilla.

Juan, Pablo i Irene Urdangarin a l'enterrament de Constantí II de Grècia.
Tothom parlava de la reaparició de la cosina d'Elionor a Grècia. | EP

Gràcies al retrobament familiar, n'hem pogut saber més i com també l'afecta la separació dels pares. Segons Pilar Eyre, l'especialista en la casa reial, Iñaki Urdangarin ha estat a punt de deixar de parlar-se amb la filla. Era inevitable que la menor dels fills veiés les notícies i es trobés amb aquestes imatges. Llavors, a Irene li va caure el món a sobre, ja que era l'ullet dret d'Iñaki.

La cosina d'Elionor no volia parlar amb ell, no volia veure'l, i encara menys veure la seva madrastra. Ella ha estat qui ha donat suport a la seva mare i l'ha vista plorant. Tot això va generar un sentiment de repulsió enorme. A més a més, la situació va esclatar quan l'empresari va haver d'anar a Suïssa i es van trobar: van tenir una forta discussió.

Tanmateix, gràcies als esforços de la seva mare per voler que la seva filla respecti i es reconciliï amb el seu pare, finalment es va poder salvar la relació paternofilial, que s'aguantava per un fil.

Sens dubte, no només les filles de Letícia, Elionor i Sofia, presenten caràcter fort i mà dura, sinó que les nebodes dels reis també saben imposar-se.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp