Imatge de Sergio Ramos.

Sergio Ramos preocupa a Pilar Rubio en assabentar-se que l'han canviat per un altre

Sergio Ramos, amb problemes

Sergio Ramos i la seva dona Pilar Rubio havien començat l'any amb bon peu. Gaudint de la seva professió i amb una oferta de renovació a l'aire. Tanmateix, sembla que ara arriben els problemes.

Als seus 36 anys, Sergio Ramos està vivint un bon moment al PSG. Ocupa un lloc de titular en un dels millors equips del món i les lesions semblen cosa del passat.

Tot i això, l'últim fracàs de Florentino Pérez el pot condemnar definitivament. Sí, perquè Sergio Ramos encara no ha renovat amb el PSG i potser no ho farà després de l'última jugada del conjunt blanc.

Foto de Sergio Ramos jugant amb el PSG.
Sergio Ramos pot sortir del PSG. | GTRES
 

Sergio Ramos va deixar un gran buit al Reial Madrid

Des de la marxa de Sergio Ramos, el Reial Madrid arrossega importants problemes defensius. Florentino Pérez ha intentat tapar el forat que va deixar el de Camas, però no ho ha aconseguit i continua mirant el període de fitxatges.

L'arribada d'Alaba al Reial Madrid va cobrir en gran manera la marxa de Sergio Ramos, però el fitxatge de Rüdiger no acaba de convèncer els madridistes, que demanen solucions.

Davant d'aquesta situació, Florentino Pérez ha temptejat el mercat i s'ha topat amb una gran oportunitat que perseguia des de fa anys: el central de l'Inter Milan Skriniar.

Foto de Florentino Pérez parlant per telèfon.
El Reial Madrid tempteja el mercat de fitxatges. | GTRES
 

El Reial Madrid falla i Sergio Ramos pateix pel seu futur

Skriniar, de 27 anys, és el pilar de la defensa de l'Inter de Milà des de fa més de 7 anys. No hi ha cap mena de dubte del seu nivell i Florentino Pérez volia que acabés vestit de blanc, però no serà així.

L'eslovac finalitza contracte aquest mateix estiu i ja pot negociar amb qualsevol club. El Reial Madrid ho sabia i, tot i intentar fitxar el central, ha vist com un altre gran rival se li ha avançat.

En concret, ha estat el PSG de Sergio Ramos el que finalment aconseguirà els serveis de Skriniar, una cosa que preocupa en gran manera el central, que veu perillar el seu futur a la capital francesa.

Sergio Ramos, amb mig peu fora del PSG

Sergio Ramos compta amb un contracte en vigor fins aquest estiu. El PSG encara no li ha ofert la renovació, però l'ex del Reial Madrid espera que aquest fet es produeixi en els pròxims mesos.

Amb Marquinhos, capità general del PSG, Sergio Ramos ha creat una de les parelles més sòlides del món, però des de París no veuen clara la seva continuïtat per al curs vinent.

Sergio Ramos està desitjant que li ofereixin la renovació. Se sent molt integrat a París i només en sortirà obligat. El de Camas lluitarà el que queda de temporada per guanyar-se la renovació, encara que l'any que ve tindrà molt difícil jugar després de l'arribada de Skriniar.

Sergio Ramos podria deixar el futbol?

Aquesta situació posa contra les cordes Sergio Ramos. Ell vol seguir, però el PSG no li ha ofert la renovació. A més, el club ja ha fitxat el que sembla el seu reemplaçament i a Ramos se li comencen a acabar les opcions.

El seu desig és continuar a París, però tampoc no tanca la porta a altres opcions, conscient que no tot depèn d'ell. El Sevilla, club amb què va debutar, no li treu l'ull de sobre, però tampoc es pot descartar que acabi jugant als Estats Units, a la MLS.

El que sí que es pot descartar, almenys de moment, és el fitxatge de Sergio Ramos per l'Al-Nassr. El club saudita ha intentat reunir Cristiano i Ramos, però el central s'hi ha negat.

Sergio Ramos creu que encara li queda corda i vol esgotar les seves opcions al màxim nivell. La seva il·lusió és seguir al PSG, però el fet que el Reial Madrid hagi fracassat amb el fitxatge de Skriniar li mostra la porta de sortida i, amb 36 anys, pot ser el final.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp