Elionor i Sofia tornen a rebre pals per un vídeo molt cridaner

Usuaris de la xarxa han atacat de nou els reis a través de les seves filles

El rei felip, la reina Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia en el dol oficial de l'Estat per les víctimes de Covid-19 el 26 de maig
Usuaris de la xarxa han atacat de nou els reis a través de les seves filles| Limited Pictures

 

Les filles dels reis, la infanta Sofia i la princesa Elionor, segueixen estant en el punt de mira. Des que començava el confinament, a les filles de la reina Letícia i el rei Felip gairebé no se les ha vist, en comparació amb els fills d'altres cases reials europees, que han estat d'allò més actius. Han aparegut només en una lectura del Quixot pel dia del llibre, i en un comunicat en el qual parlaven de la situació actual, solidaritzant-se amb els més joves.

 

Això ha generat tota mena de crítiques per part de la població, que ja qüestiona en general la funció de la Casa Reial, sent els monarques i les seves filles sempre diana de tots els mitjans. Ara les nenes han tornat a ser ridiculitzades i criticades per la seva última aparició institucional.

 

Sofia i Elionor, molt serioses pel dol oficial

L'objecte de les crítiques recau en un vídeo publicat per Casa Reial a Twitter, on es pot veure els reis i les seves filles guardant un minut de silenci, davant la bandera espanyola onejant a mig pal, després que es decretés el passat dimarts 26 de maig el dol oficial al país per totes les víctimes de la Covid-19.

 

En el citat vídeo, apareixien la infanta Sofia i la princesa Elionor, vestides de rigorós dol i amb un aspecte molt seriós, poc freqüent en elles, cosa que alguns han aplaudit, però molts altres han criticat: «Menys llàgrimes de cocodril i més tornar els milions robats»,o «Letícia els ha dit: 'nenes, poseu cara de pena'», són només alguns dels comentaris.

 

Facin el que facin, els reis i les seves filles acaben sent el flanc de totes les crítiques, en un moment, a més, en què òbviament la Corona no passa pel seu millor moment.


Comentaris

envia el comentari