La 'cagada' defensant Rocío Carrasco que ha fet callar la televisió

Terelu Campos ha parlat clar sobre el que pensa de Rocío Flores

Terelu Campos al plató de 'Viva la vida'
Terelu Campos ha parlat sobre Rocío Flores | Telecinco

El clan Campos integrat per la presentadoraMaría Teresa Campos i les seves dues filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, mantenen una gran amistat amb Rocío Carrasco des que van treballar juntes  en el magazine de Telecinco 'Dia a Dia' fa més de vint anys.

Des de llavors, tant Maria Teresa com les seves dues filles han defensat a capa i espasa l'honor de la seva amiga Rocío Carrasco, contra vent i marea. Diumenge passat, al programa Viva la Vida es va parlar de la hipotètica reconciliació entre Carrasco i la seva filla Rocío Flores, concursant de Supervivientes 2020.

Terelu creu que Rocío Flores hauria de demanar perdó

Aprofitant que la final del concurs està molt a prop, Rocío Flores es va sincerar i va parlar sobre els seus sentiments confessant que desitja reprendre el contacte amb la seva mare. La filla d'Antonio David Flores porta des de juliol de 2012 sense mantenir el contacte amb ella després que es produís un distanciament molt desagradable entre les dues.

Després d'escoltar les declaracions de la néta de Rocío Jurado,Terelu Campos va decidir oferir la seva opinió sobre la filla de la seva amiga, una cosa que normalment no sol fer. «Jo he trobat a faltar certes coses de Rocío Flores quan s'ha sincerat o se li ha preguntat, crec que no ho ha fet per por al que pugui pensar el seu pare», va apuntar Terelu sense voler manifestar clarament que a Rocío li ha faltat demanar-li un perdó a la seva mare.

«Ella ha estat a això de tenir un acte important de sinceritat i no ho ha fet pel seu pare», va continuar Terelu, que també va defensar que: «Públicament una mare i una filla no han de demanar perdó, però en privat tots ho hem de fer».

Kiko Matamoros contra Terelu Campos

Kiko Matamoros va carregar contra la seva companya Terelu per defensar Rocío Flores i li va preguntar si David Flores, el segon fill d'Antonio David i Rocío Carrasco amb qui tampoc manté relació la seva mare, ha de demanar-li perdó.

La filla de Teresa Campos va preferir guardar silenci i no contestar, encara que va acabar dient: «No et puc contestar. Amb aquest jo em moro, se'm queda un nus aquí a la boca de l'estómac. Jo no jutjaré ningú públicament».


Comentaris

envia el comentari