La reina Letícia, una víctima indirecta dels enganys de José Antonio Avilés

Les trampes d'Avilés podrien haver-se interposat entre les relacions familiars de la reina

José Antonio Avilés, exconcursant de 'Supervivientes 2020'
Totes les mentides de José Antonio Avilés s'han descobert després del seu pas per l'illa | Telecinco

José Antonio Avilés no només ha estat un dels concursants més polèmics d'aquesta edició de 'Supervivientes' sinó que a més s'ha conegut, a la sortida del 'reality', que menteix més que parla i que, a més, podria ser un estafador. Fins i tot, les seves mentides, enganys i estafes han arribat al Palau de la Zarzuela.

Avilés presumia de tenir una agenda de contactes pròpia d'un ministre, un títol de periodista per la Universitat de Gal·les i dominar l'anglès com si fos natural d'Oxford però res d'això és veritat. Va aconseguir un lloc a la televisió a força d'enganys però ara ja l'han enxampat.

Entrevista exclusiva amb la neboda de Letícia

Entre les coses de les quals presumia José Antonio hi ha una entrevista en exclusiva amb la neboda de la reina Letícia,Carla Vigo, on ella parla obertament de la família reial i la critica durament, Una entrevista que no va agradar a Letícia i que va comportar que la seva relació quedés tocada.

Davant dels fets, Carla Vigo va intentar justificar-se tot dient que desconeixia que l'estaven gravant i que tampoc comptava que la conversa es fes pública. Ara que han sortit a la llum els peculiars mètodes d'Avilés no és d'estranyar que mentís a la jova per fer-se amb les seves declaracions.

La neboda de la reina és bisexual

Aquesta setmana Carla Vigo també ha estat notícia en diversos mitjans però per un assumpte que no té res a veure amb José Antonio Avilés. La jove sempre s'ha mostrat molt activa a les xarxes socials i en aquesta ocasió explicava en el seu compte d'Instagram que és bisexual. 

La neboda de la reina Letícia sempre ha defensat els drets LGBT i s'ha dit que en una ocasió la reina li va demanar que no assistís a un acte organitzat pel col·lectiu per no barrejar a la Casa Reial en aquests assumptes. En cas de ser cert, a la reina no li haurà fet gaire gràcia la confessió de la seva neboda.


Comentaris

envia el comentari