ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Els rumors de ruptura esquitxen el català Jordi Cruz

Els últims moviments del xef català disparen els rumors sobre una possible ruptura

Jordi Cruz i Rebecca Lima durant la cavalcada de Reis. 6 gener 2020
Jordi Cruz i Rebecca Lima podrien haver trencat la seva relació | Catalunya Diari

La popularitat de Jordi Cruz va més enllà del seu treball com a prestigiós xef amb estrella Michelin. La seva participació com a membre de jurat inflexible de 'Masterchef' l'han situat com un personatge més de la premsa rosa i, com a tal, els seus moviments allunyats de les cuines són minuciosament analitzats sota lupa.

Ell mateix va propiciar la seva popularitat quan va aparèixer en la presentació de 'Masterchef Celebrity' amb la seva parella Rebecca Lima. Una espectacular rossa brasilera, de professió arquitecta, que el xef va presentar a tots com la seva núvia. Tota una declaració d'intencions que deixava patent que ja havia superat la seva ruptura amb la seva anterior parella, amb la qual feia vuit anys que sortia, a més de compartir negocis.

Un amor que també va ser visible a les xarxes socials on compartien nombroses fotografies junts acompanyats de romàntics missatges: «Tu ets. Ho sé. Ho vaig saber. Et vaig reconèixer. Eres. Des de fa moltes coincidències. Eres. Des d'abans de trobar-te. Ja ho sé, amor. Ets tu», escrivia Rebecca a les seves xarxes socials.

A més, la brasilera va voler sorprendre el seu xicot i es va presentar el 24 de gener a la final de 'Masterchef Junior' on tots dos van protagonitzar un apassionat petó. Un amor a prova de tot, perquè ni tan sols la diferència d'edat —ella té 26 anys i ell 42— semblava posar-li fre, i Rebecca ja va ser presentada a la família de Jordi Cruz.

Però alguna cosa sembla haver passat a la feliç parella, ja que, des de l'aparició pública al gener, ja no hi ha hagut rastre de Rebecca a les xarxes socials del xef català. Potser el confinament hagi suposat una separació temporal de tots dos —ella podria haver tornat al Brasil mentre ell roman a Espanya—, però el que crida poderosament l'atenció és que no hi ha rastre de cap foto dels dos a les xarxes socials, ja que han estat eliminades.

Eliminar les fotos d'anteriors parelles i deixar de seguir-se a les xarxes socials és la manera en què molts famosos confirmen les seves ruptures sentimentals, de manera que podríem ser testimonis d'un nou fracàs sentimental en la vida de Jordi Cruz.


Comentaris

envia el comentari