Omar Montes explica en què s'està gastant la seva fortuna aquesta quarantena

Omar Montes es bolca amb els més desfavorits i gasta la seva fortuna a ajudar les famílies més pobres del seu barri, de Barcelona i de Bilbao

Omar Montes a Telecinco
Omar Montes explica en què s'està gastant la seva fortuna | Telecinco

Omar Montes ha acumulat una gran fortuna després de saltar a la fama per ser el nuvi d'Isa Pantoja, però sobretot després de ser el guanyador de l'edició de 'Supervivientes 2019'. A més, la seva carrera musical no li està anant gens malament, així que durant els últims anys el cantant ha pogut estalviar molts diners que ara sembla que s'està gastant, però ho està fent per raons que ningú s'imaginaria. 

El jove, a qui sempre se li ha criticat la seva forma de ser més xulesca i algunes de les seves excentricitats, com els cotxes o les joies que sempre porta, s'ha proposat ajudar les persones més desfavorides del seu barri de Madrid, de Bilbao i de Barcelona, i així ho ha publicat a les seves xarxes. 

El seu barri de Madrid, Pan Bendito, és un dels més pobres de la ciutat i el lloc on Omar Montes va néixer i créixer. Avui dia encara hi viu, tal com ell ha explicat: «Jo aquí em quedo, mai me n'aniré, aquest és el meu barri i aquí està la meva gent».

Omar reparteix menjar a persones desfavorides

I ara, amb la pandèmia de coronavirus i una crisi econòmica que està fent que moltes famílies passin autèntiques penúries per poder menjar, Omar Montes s'ha proposat convertir-se en un punt d'ajuda per a ells. 

De forma altruista i «de tot cor», Omar i els seus amics han oferit durant el confinament un servei de compra i repartiment de menjar a famílies sense recursos, de forma completament gratuïta. Montes ha confessat que ell no volia que això se sabés perquè «ho fa de tot cor», però que li van recomanar fer-ho per conscienciar la gent i que ha funcionat: «Hi ha molts nois i noies que m'escriuen i estic molt content amb la resposta».

Després de la bona rebuda d'aquesta proposta a Madrid, Omar es va posar en contacte amb amics seus a Barcelona i Bilbao i van repetir l'estratègia: «Tinc amics allà, els faig un ingrés i ells compren i distribueixen. Jo, mentre pugui, fins que la situació millori i la gent pugui buscar-se la vida, estaré donant-los suport», ha explicat el jove. 

De moment, Montes no ha revelat quants diners s'ha gastat en aquestes ajudes i creu que això no és important:«Sempre ho he tingut molt clar. Per a què vull ser el més ric del cementiri? Prefereixo gastar-m'ho amb la gent que ho necessita».

El guanyador de deu discs de platí i dos discs d'or ha explicat així com està passant la quarantena i com ha decidit ajudar els altres, una acció que de ben segur li farà guanyar més simpaties entre els espectadors televisius i perdre aquest posat de 'noi dur' que de mica en mica queda més clar que es tracta només d'aparences.


Comentaris

envia el comentari