Primer pla princesa Elionor

Elionor, en xoc per la malaltia que la reina Letícia li estava amagant

Elionor s'assabenta del problema de la seva mare

Elionor ja s'hauria assabentat de la malaltia crònica que pateix la seva mare des de fa temps. S'havia intentat mantenir en secret, però un extens reportatge de El País Semanal se'n fa ressò. Amb motiu dels 50 anys de la reina, revela una sèrie d'informacions curioses sobre la periodista asturiana.

Sempre ha tingut molta cura dels seus estilismes, marcant tendència. L'elecció de cada peça o calçat té un motiu. Sap que sempre és al punt de mira de la premsa i de la societat, que segueix amb molta atenció tots els seus passos.

La mare d'Elionor semblava una gran apassionada de les sabates de tacó. En tots els actes oficials hi sol aparèixer. Al seu vestidor se'n poden trobar un centenar de colors, estils i formes diferents.

Té tota mena de models perquè compaginin amb els seus vestits i looks. Tanmateix, al contrari del que pogués semblar, no li agraden, els «avorreix», segons aquesta publicació. Pel que sembla, des de fa anys pateix metatarsàlgia, una malaltia provocada per l'excessiu ús del tacó que li provoca un dolor intens a la planta del peu.

Princesa Elionor
La princesa Elionor està preocupada per la seva mare. | EUROPA PRESS

Aquesta malaltia pot arribar a resultar força molesta. Si no es tracta a temps, pot provocar dolor als malucs, genolls o, fins i tot, requerir el pas pel quiròfan en el pitjor dels casos. Tanmateix, crida molt l'atenció que continuï emprant aquesta classe de calçat amb el mal que li provoca. Malgrat tot, sempre que té l'oportunitat demostra que s'hi mou d'allò més bé. Almenys, dissimula a la perfecció qualsevol mena de molèstia.

Elionor ha comprovat com, durant l'últim estiu, la seva mare reemplaçava el tacó pel calçat pla o espardenyes. Va reduir al màxim les seves intervencions públiques i els actes oficials, per la qual cosa es va poder permetre el luxe de treure's els tacons.

Durant la seva estada a Palma se la va poder veure molt més còmoda. Aprofitava així per donar un respir als peus després d'un any molt castigats. El descans i una sabata més plana són el millor tractament contra la seva malaltia crònica.

A partir de la setmana que ve, la reina tornarà a la feina després d'un estiu molt intens. La princesa ja és a Gal·les per començar el segon curs de Batxillerat. D'altra banda, Sofia iniciarà les classes el 7 de setembre.

En qüestió de dies, l'asturiana s'acomiadarà de les vacances i de la comoditat de no haver-se de posar tacons. Sap que li espera per davant un gran nombre de compromisos oficials que l'obligaran a calçar-s'hi.

Imatge de la reina Letícia lluint un vestit.
Els tacons sempre estan presents en el vestuari de la mare d'Elionor. | Europa Press

Elionor ja pensa en el seu futur

Elionor acaba de començar el curs acadèmic, però amb la mirada posada en el futur. Pel que sembla, té previst seguir els passos del seu pare pel que fa a la formació, segons recull Vanitatis. Van estudiar a la mateixa escola, a la de Santa María de los Rosales.

Igual que Felip, li van plantejar la possibilitat de continuar amb els seus estudis a l'estranger. En acabar l'ESO, ella es va decantar per l'UWC Atlantic College de Gal·les després de conèixer l'experiència d'altres alumnes. Això sí, abans d'entrar es va haver de sotmetre a una sèrie de proves com la resta d'estudiants.

En qüestió d'un any haurà de fer el salt a la universitat. Si escau, també rebrà formació militar, ja que una vegada al tron serà la capitana general de tots els exèrcits, però això ja serà a la tardor de 2023.

Elionor hauria pensat fer Dret, i seguiria així el mateix camí que el rei, assenyala aquesta publicació. Ha de triar la universitat i, possiblement, farà algun màster a l'estranger.