José Fernando Ortega

José Fernando Ortega confirma que el metge ho ha aconseguit i aviat seran un més

José Fernando Ortega a punt de començar una nova vida

José Fernando Ortega és una de les cares més polèmiques de la premsa del cor perquè el seu passat ha estat marcat pel conflicte. El 2017, va ingressar al centre psiquiàtric San Juan de Dios i, des d'aleshores, està en mans dels millors especialistes. Resol els seus problemes a poc a poc i els seus responsables tenen bones notícies: està a punt de recuperar-se'n.

José Fernando Ortega és conscient que la seva germana Rociíto ha travessat molts problemes i s'ha solidaritzat amb la situació. Afortunadament, el metge també té alguna bona notícia per explicar sobre ella: el seu tractament ha arribat a bon port. L'exdona d'Antonio David Flores és més forta que mai i aviat es podrà retrobar amb el seu germà.

José Fernando ha confirmat, gràcies al documental En el nombre de Rocío, que aviat seran un més a casa perquè la seva germana l'ha perdonat. Rociíto entén els problemes del colombià i reconeix que ha comès errors, però ha deixat clara una cosa: assegura que és el més honest de la seva família, ja que mai no ha intentat fer mal a ningú.

José Fernando pot estar tranquil, Carrasco l'ha deixat en bon lloc durant l'emissió del nou programa. «És un xic molt noble, amb un gran cor», ha explicat Rocío mentre recordava allò que ha viscut amb el jove. S'ha posat al seu lloc i ha admès que la seva vida tampoc no ha estat fàcil, ja que es va haver d'acomiadar de La más grande quan era un nen.

L'esposa de Fidel Albiac pensa que el seu familiar «s'ha autodestruït» perquè no ha sabut assimilar què estava passant a la seva vida. Va arribar a Espanya massa jove i, d'un moment a l'altre, es va convertir en una cara popular, les càmeres seguien tots els seus passos. Quan va acceptar a quina família pertanyia, va rebre un altre cop: Rocío Jurado, la matriarca, va morir per un càncer de pàncrees.

José Fernando Ortega vol tornar a abraçar Rociíto

José Fernando sap què farà quan pugui sortir del psiquiàtric: es reunirà amb la seva germana Rocío i mantindran una conversa. Aviat seran un més a la família, una família que cada cop està més revolta perquè tots els secrets estan sortint a la llum. Carrasco ha assenyalat Ortega Cano perquè pensa que és el responsable de molts dels seus problemes.

José sap que les seves germanes tenien bona relació, de fet, van estar molt unides després de la mort de La más grande. El problema és que Ortega Cano va frenar els peus a Rociíto i li va prohibir que s'involucrés en l'educació de Gloria Camila. Des de llavors, no tenen contacte i la influencer pensa que Carrasco l'ha deixada de banda sense cap motiu.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
José Fernando Ortega tenia bona relació amb Rociíto. | Mediaset

«La Gloria que jo recordo és aquesta Gloria que era desperta, graciosa, llesta, molt intel·ligent i afalagadora», comenta l'ex d'Antonio David. Assegura que li hauria encantat continuar tenint relació amb ella, però el torero es va ficar al mig i hi va intervenir. El vincle s'ha trencat, encara que cap de les dues descarta mantenir una conversa en un futur per solucionar les diferències que els separen.

José Fernando sap que la seva germana ha estat malalta

José Fernando està tenint molta resistència, potser és l'únic que hagi comprès la malaltia de Rociíto. Ella mateixa ha reconegut que ha patit un trastorn seriós, per això, no està preparada per fer passos que li resultin massa durs. «Qui no ho entén és perquè no ha patit cap malaltia o problema mental o mai no s'ha vist immers en una depressió».

El fill de La más grande ha protagonitzat grans conflictes amb la justícia, però és cert que sempre n'ha deixat la seva família al marge. Mai no s'ha assegut a cap plató per parlar de temes personals i tampoc ha concedit entrevistes atacant ningú. Per això, el seu entorn assegura que és una gran persona, malgrat que hagi triat camins perillosos.