Els cinc trucs més senzills perquè les vostres sabates siguin més còmodes

Us donem alguns consells perquè no patiu tant en caminar

Unir els vostres tercer i quart dit de cada peu és un dels trucs.

 

Us fan mal els peus quan camineu molt? Teniu una alta sudoració en aquesta zona del cos? No suporteu el dolor d'haver portat talons tot el dia? Si voleu resoldre algun d'aquests maldecaps, avui us suggerim alguns trucs que us poden ajudar i que potser encara no coneixíeu:

 

 

1. Folrar l'interior de la sabata amb una compresa impedirà que el peu us rellisqui i també absoribirà la suor i les males olors que pot generar. Al final del dia, caldrà que canvieu el protector.

 

2. Uniu amb cinta el tercer i el quart dit de cadascun dels vostres peus abans de posar-vos sabates de taló. Els dos dits comparteixen un nervi que es pot tensar si se separen. Unir-los evitarà el dolor.

 

3. Poliu les soles de la sabata amb paper de vidre. S'adaptaran millor al terra, especialment la punta i el taló.

 

4. Si heu de practicar amb les sabates de taló i voleu que es donin abans de fer-les servir, camineu per casa durant unes hores amb les sabates i uns mitjons ben gruixuts. Us faran la feina més fàcil.

 

5. Ruixeu les sabates amb esprai per al cabell. D'aquesta manera, els vostres peus no relliscaran i us sentireu més còmodes dins.