Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc

L'estat d'Emma García després del seu positiu en coronavirus

La presentadora de 'Viva la vida' ha anunciat a les seves xarxes socials la seva tornada a la feina

El pròxim cap de setmana, els espectadors de 'Viva la vida' podran ser testimonis del retorn a la feina d'Emma García. La presentadora va haver d'estar unes setmanes confinada després d'haver donat positiu en Covid-19. «Hola amics! He de comunicar-vos que aquest cap de setmana no podré estar amb vosaltres. Tinc Covid. Estic sense símptomes i rebent moltíssim afecte que és la millor medicina», anunciava la basca a les seves xarxes socials.

A conseqüència de la seva baixa, Sandra Barneda ha estat l'encarregada de posar-se al capdavant del programa dels caps de setmana a Telecinco, que començava amb unes paraules per la seva companya: «Primer de tot. Petons a Emma García, que et recuperis aviat i, el més important, ja ho saps estimada, és la salut. La resta... els teus col·laboradors i el teu programa t'esperen quan et posis bé». Ara ha estat la mateixa Emma García qui anunciava la seva tornada després de superar la malaltia.

Emma García anuncia que torna a la feina

Dues setmanes després que Emma García donés positiu en coronavirus, la que va ser presentadora de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' ha anunciat al seu compte oficial d'Instagram que aquest cap de setmana es reincorpora a 'Viva la vida'. Per fortuna, la periodista ha estat asimptomàtica i ha comptat amb tot l'afecte que els seus seguidors li han transmès. A ells els dedicava la seva última publicació donant-los les gràcies per tots els missatges de suport que ha rebut.

«Estimats amics!!! Gràcies, gràcies i gràcies pel vostre immens afecte. No sé com expressar-vos la meva gratitud. Estic aclaparada i emocionada. Tant de bo aquestes paraules us arribin de la mateixa manera que els vostres missatges, públics i privats, m'han arribat a mi. Estic contenta de retrobar-me amb vosaltres. Canvio coixí per programa amb força, amb ànim i amb molt d'humor», escrivia Emma al costat d'unes fotos al menjador de casa posant amb el seu etern somriure.

L'estat de salut d'Emma García

Després de conèixer el positiu, la presentadora es va mostrar en tot moment optimista i segura que tot acabaria sortint bé. Malgrat el seu contagi, Emma García no va desenvolupar cap símptoma i per tant ha pogut romandre a casa confinada durant dues setmanes. En el seu missatge publicat a les xarxes socials no va voler deixar escapar l'oportunitat per aconsellar als seus seguidors de l'important que és complir amb les recomanacions de seguretat.

Una vegada que ha acabat amb el confinament i després d'haver donat negatiu, Emma García torna al seu lloc com a presentadora, feliç de tornar a retrobar-se amb els seus companys de treball i amb l'audiència. A jutjar per les últimes instantànies que ha publicat a les seves xarxes socials, la basca es troba perfectament.

Va ser mitjançant una de les proves PCR que els treballadors de Mediaset es fan de forma habitual per garantir la seguretat de tots, la forma en què es va saber del positiu d'Emma García. Un resultat que se suma a altres positius que hi ha hagut entre alguns membres del programa com el d'Irene Rosales o Carmen Borrego .

L'alegria dels seus seguidors

Instants després que Emma García publiqués la seva tornada a la feina després d'haver superat el coronavirus, els seus seguidors no han trigat a enviar tota mena de missatges alegrats per veure-la de nou al capdavant de 'Viva la vida'. «Com me n'alegro de veure't», «Ànim tu pots», «Ens alegrem que estiguis bé», «T'esperem», «Espero que no ho hagis passat malament», són alguns dels missatges que ha rebut la publicació.

Però no només els fans d'Emma García s'han alegrat que torni a televisió. El seu missatge també ha rebut l'afecte d'alguns companys com Raquel Bollo, Luis Rollán, el presentador d'Informatius David Cantero, Violeta Mangriñán, Marisa Martín-Blázquez entre d'altres.