Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Emma García

Emma García adverteix que l'acomiadament és imminent si no dona la cara

Emma García n'ha parlat a 'Fiesta'

Aquest cap de setmana, Emma García va enviar un clar avís a un dels seus col·laboradors. L'actitud d'un d'ells no està agradant gens ni a la presentadora ni a la resta de l'equip de Fiesta. La persona en qüestió ha decidit apartar-se i anar-se'n uns dies lluny de Madrid mentre desconnecta i recapacita sobre els fets.

Emma García li envia un missatge clar

En efecte, es tracta de Jorge Pérez. Des del suposat petó amb Alba Carrillo, està pràcticament desaparegut. Al principi va dir que donaria la cara, ja que volia enfrontar-se al problema i així ho va fer.

La festa en què va sorgir el suposat petó es va celebrar el divendres 25 de novembre. Aquest cap de setmana va acudir al seu lloc de treball a donar la cara i dir què pensava. Tot i això, després d'un comunicat que va emetre a través del seu Instagram, va dir que no tornaria a parlar del tema i no ha tornat a Fiesta.

Emma García i la resta dels seus companys lamenten molt aquesta actitud i pensen que no ho està fent del tot bé. Aquest cap de setmana, Emma comentava amb la resta dels col·laboradors en directe que Jorge no li agafava el telèfon. Malgrat que ara ja no tenen tan bona relació, qui sí que n'ha tingut notícies és Alba Carrillo, a la qual ha comentat que no tornarà de moment. «Em va dir literalment que no tornaria i preferia posar-se l'uniforme una altra vegada o rentar plats», va informar la col·laboradora.

Foto d'Alba Carrillo al plató de 'Fiesta'.
Alba Carrillo explica les notícies que ha tingut del seu company. | Telecinco

Segons sembla, no va comentar aquesta decisió amb cap directiu, ni amb la productora, ni amb Emma García. La presentadora va assegurar que li van estar trucant, però no agafa les trucades ni tampoc va avisar de cap altra manera que no es presentaria a treballar.

Aquesta actitud no està agradant gens als seus companys que també l'han criticat. Miguel Ángel Nicolás, col·laborador a Ya es mediodía, va explicar que, quan Jorge va ser convocat per treballar el cap de setmana, li va contestar amb un «ho sento, estic fora de Madrid».

Emma García i els seus companys no comprenen la seva actitud

El seu company Miguel Ángel li retreia aquesta actitud. «Fa dos anys i mig que s'asseu en aquesta taula i, per una vegada que tens alguna cosa per explicar, és molt covard que ara no vinguis i t'asseguis. T'ho dic de cor perquè et tinc afecte, sé que la situació és difícil, però amb això es demostra que ets un bon professional».

Tanmateix, malgrat les advertències del seu equip, Jorge estaria tranquil descansant en un hotel de Palència juntament amb la seva dona i el seu fill petit. Ell té molt clar que necessita desconnectar i passar temps amb la seva dona per aclarir els fets, així ho va compartir amb tots els seus seguidors a través d'Instagram. «La meva absoluta prioritat és estar amb la meva dona, protegir la meva família i recuperar el seny davant de tota aquesta situació. No puc seguir veient com, per un error, que s'està magnificant de manera incommensurable, es vulgui destrossar la meva vida».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp