Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Luis Enrique durant la disputa del Mundial de Qatar.

Luis Enrique, menyspreat per Kiko Matamoros: «Fanàtic, fracàs… torna-te'n a casa»

L'estrident Kiko Matamoros s'acarnissa contra el ja extècnic de la selecció espanyola

Kiko Matamoros sempre ha demostrat que parla sense embuts i això és, precisament, el que l'ha convertit en un dels personatges més polèmics de televisió gossip espanyola. El col·laborador de Sálvame és un gran aficionat al futbol i més d'una vegada ha presumit de la gran relació que té amb alguns dels jugadors més importants.

La derrota d'aquest dimarts de la Selecció Espanyola al Mundial, però, el va deixar fora de joc. Enrabiat, va decidir agafar el telèfon i carregar durament contra l'aleshores tècnic de la selecció espanyola: Luis Enrique Martínez. 

Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros s'acarnissa amb l'extècnic de la selecció espanyola i diu que ha fracasat. | GTRES

Kiko Matamoros s'acarnissa contra Luis Enrique

Kiko Matamoros no es va mossegar la llengua, tot el contrari. «Quan un fanàtic dirigeix qualsevol cosa, només hi ha un resultat: la segregació i el fracàs. Ves-te'n a casa, Luis Enrique», sentenciava a través del seu compte de Twitter.

Això no va quedar aquí i hi va afegir: «Quan no vals per guanyar el Marroc en 90 minuts, els penals no importen». 

Kiko Matamoros allunyat de Sálvame

El col·laborador va anunciar la seva retirada del programa durant un mes a causa dels projectes que tenia amb la parella, Marta López. Segons van revelar, Kiko Matamoros va posar rumb a Dubai i estaria un mes allunyat de la televisió. Va ser una notícia realment sorprenent, sobretot després d'aquest darrer any. Kiko ha estat al focus de diverses polèmiques durant els últims mesos, així que ha decidit descansar un temps de la televisió.

«El mes que ve me'n vaig d'Espanya, fujo, emigro a Dubai. Marxem un mes perquè provaré com a model amb diverses agències, a provar aquest mercat. Kiko se'n ve amb mi», així ho va confirmar Marta fa unes setmanes.

Pel que sembla, la jove està molt centrada en els seus projectes relacionats amb el món del modelatge. Dubai podria ser el gran trampolí de la sevillana. La parella no ha dubtat a presumir d'amor a les xarxes socials, on a més comparteixen el seu dia a dia. Sembla que no s'ho estan passant gens malament als Emirats Àrabs.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp