Emma García primer pla

Emma García assumeix que li han mentit sobre el que va passar a l'habitació

Emma García sospita que els col·laboradors li han mentit

Emma García es quedava impactada aquest cap de setmana amb el que va passar a la festa d'empresa que organitzava la productora del seu programa.

Els seus col·laboradors, Alba Carrillo i Jorge Pérez, es passaven de la ratlla i acabaven menjant-se a petons davant de tothom. De fet, no hauria suposat cap problema si no fos perquè Jorge està casat i té quatre fills: un escàndol que ha revolucionat completament Telecinco i sobre el qual coneixem nous detalls cada dia que passa. Tot semblava un joc que es limitava a uns quants petons i un flirteig descarat, almenys això era el que afirmaven els dos protagonistes de la història.

Ara, Jorge està preocupat per les conseqüències que podria portar el seu matrimoni, fins i tot, arribava a negar l'evidència d'aquests petons. Tot i això, les imatges no menteixen i tenen clar que ni Alba ni el model es van poder resistir, però el tema no queda aquí.

Totes les mirades estan posades en què va poder passar després de la festa. Què passava després? Al principi, tant Alba com Jorge sostenien la versió que cadascú se'n va anar a casa seva. Lamentablement, aquesta teoria trontolla per moments.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez està destrossat. | Catalunya Diari

Segons explicaven a Sálvame, les hores posteriors a aquesta festa van donar per a molt. «Alba, en el camí a casa de Marta López, truca a Jorge», assenyalaven. D'aquesta manera, «poc després va arribar Jorge per apagar el foc que s'havia encès durant la festa». El que va passar entre ells dins d'aquesta habitació continua sent un misteri, encara que, segons Alba, «es dediquen a parlar de les conseqüències».

Emma García descobreix que els seus col·laboradors han mentit sobre els fets

Marta López, íntima amiga de Carrillo, també s'ha negat a entrar en detalls i assegura que els va advertir sobre què podria passar: «Els vaig fer una xerrada com una mare. Els vaig dir que si eren conscients d'allò que estaven fent, de què passaria i que no volia saber-ne res. Allà tots érem adults i sabíem el que fèiem. Vaig estar al saló amb ells cinc o deu minuts i vaig pujar a dormir a la meva habitació. Ells es van quedar allà», insinuava.

De la mateixa manera, la col·laboradora també va voler deixar clar que: «L'endemà al matí vaig baixar i estava tot plegat i col·locat. Vaig parlar amb tots dos i em van dir que Jorge havia portat Alba a casa. A part d'això, les versions sobre els fets d'un i de l'altre eren molt diferents i jo no les revelaré», tancava. Tanmateix, insistia que es creu la versió d'Alba perquè «ella és més sincera».

Captura del petó entre Alba i Jorge a la festa de 'Unicorn'
Emma no pot creure allò que va passar a la festa. | MEDIASET

La veritat és que cap dels protagonistes s'ho està passant bé, però hi ha qui insisteix que «Jorge ha explicat tota la veritat a la seva dona sobre el que va passar aquella nit». De fet, Alicia Peña, dona del guanyador de Supervivientes, no ha dubtat a mostrar-li suport a través de xarxes socials i assegurava que això els farà millor i més grans.

Per part seva, Carrillo s'ha mostrat molt dolguda, ja que considera que Jorge no s'ha portat bé i es dedica a dir una altra cosa a l'esquena. «Jo deixaré de protegir perquè després t'assabentes d'allò que diu per darrere. Ara aguantaràs la teva espelma, guapo. Està bo i és el meu amic, o era el meu amic, perquè m'he adonat què l'estic protegint i ell a mi, poc. M'ha tirat per terra», sentenciava.