Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Emma García seriosa

Emma García, obligada a aturar el seu programa pel cas Dani Alves: «Ho deixo clar!»

«Si us plau, us demano que això quedi clar», va insistir Emma García

Dani Alves continua al focus. L'exfutbolista del Barça ha passat tot just la seva cinquena nit a presó i està pendent de declarar de nou. Alves, que acaba de canviar d'advocat, va donar fins a tres versions diferents sobre el delicte pel qual se l'acusa —la presumpta violació d'una jove a la discoteca Sutton— i la jutgessa va decidir-lo tancar a la presó pel risc de fuga. 

I tothom té quelcom a dir-hi. Des de la seva família (la seva dona, la seva exdona i el seu germà han defensat la seva innocència), fins a tota mena de programes de televisió. Al programa Fiesta, de Telecinco, no n'és una excepció. 

«Ho tenien tot. Ara, de sobte, passen del cel a l'infern»

La presumpta violació duta a terme per Dani Alves ha estat tema de conversa a Fiesta. El programa d'Emma García afrontava l'incident, que va tenir lloc el 30 de desembre als lavabos de Sutton.

A la presó preventiva i sense fiança, al programa han volgut conèixer com es troba Dani Alves i tot el seu entorn. I com es podia esperar, la incredulitat i la sorpresa són les reaccions entre els coneguts del futbolista.

Tant és així, que al mateix magazín de Telecincovan emetre un àudio del mateix germà de Dani Alves, on es podia percebre l'angoixa i el plor pel fet que ni tan sols poden anar a visitar el futbolista a la presó.

Davant d'aquesta situació, els col·laboradors van empatitzar amb la situació de l'esportista. Beatriz Cortázar ho va deixar força clar: «És el drama d'una família que tenia un ídol amb carrera plena de coses bones i, de sobte, han passat del cel a l'infern».

Imatge de Dani Alves jugant a les Olimpíades de Tòquio
L'èxit professional de Dani Alves es veu tacat per les darreres notícies | Europa Press

Tot i això, ràpidament intervenia Makoke per tallar la seva companya i donar la rèplica a les seves paraules. «Per l'infern també ha passat aquesta noia quan ha sortit del lavabo», afirmava la col·laboradora.

Emma García atura el programa: «Ningú ho posa en dubte»

Va ser allà on es va començar a formar un intens debat al voltant de la figura de Dani Alves. Beatriz, de seguida, va voler matisar que l'únic que estava fent era empatitzar amb el que vivia la família en aquells moments. Ràpida, Emma García va voler tallar la discussió. I va fer-ho de manera contundent, aturant el programa. 

«M'agradaria deixar claríssim que en aquest programa ningú està qüestionant el dolor i el drama de la víctima, per favor. Si us plau, us demano que això quedi clar», va sentenciar la presentadora.

Davant d'aquestes paraules el públic no va poder fer res més que aplaudir.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp