Emma García carrega de forma inesperada contra Rocío Carrasco per una topada del passat

La presentadora de 'Viva la vida' assegura que Rocío Carrasco no la tenia en molt alta estima

Emma García s'ha convertit en una de les presentadores més estimades per l'audiència, d'això no hi ha dubtes. I és que després de tants anys al capdavant de reeixits programes com 'Mujeres y Hombres y Viceversa', 'A tu lado', 'El juego de tu vida', i actualment a 'Viva la vida', amb el qual arrasa les tardes dels dissabtes i diumenges, ha aconseguit que el públic li tingui un gran afecte per la seva simpatia i caràcter.

Sembla, però, que no tots comparteixen aquesta opinió sobre ella, ja que tal com la mateixa Emma ha revelat en el seu programa, sembla que l'estrella de moment, Rocío Carrasco, no la tenia en molt alta estima durant el temps que van coincidir juntes en plató.

Tant Emma com els seus col·laboradors han viscut molt de prop la història de Rociíto amb Antonio David, sobretot perquè la majoria han treballat mà a mà amb un o altre en alguna ocasió, de manera que molts no han dubtat a posicionar-se a l'hora d'escoltar el punyent testimoni de la filla de 'la més gran'.

No obstant això, l'estrella de 'Viva la vida', sempre molt reservada a l'hora de pronunciar-se sobre certs temes o veure's involucrada, no havia mostrat una opinió clara al respecte, Això sí, coincideix amb tots a l'hora d'afirmar que el que explica Carrasco en el seu documental és realment brutal, sobretot pel que fa als maltractaments. Tot i això, no s'ha mullat ni d'un costat ni de l'altre.

De fet, arribava a assenyalar que Antonio David li havia semblat molt simpàtic les vegades que havia pogut coincidir amb ell, tant dins com fora de càmeres. I és que Emma i Antonio David van treballar junts a 'A tu lado'. «No sé com serà com a parella, però com a persona, és un tipus encantador, no puc dir res dolent d'ell», apuntava Emma sobre les ocasions en les quals havia pogut parlar amb l'exguàrdia civil personalment.

El més al·lucinant, però, ha estat el seu testimoni sobre certa topada que va poder arribar a tenir amb Rocío Carrasco al passat, assegurant que no la veia amb molt bons ulls. Potser, en opinió de la presentadora, perquè en aquell moment Antonio David treballava amb ella a la televisió.

«Hi ha dos moments de Rocío Carrasco que jo he conegut. Quan ella estava a 'Dia a dia' era una persona molt distant, probablement perquè Antonio David Flores treballava amb mi i no em mirava amb bons ulls. Jo deia 'què li he pogut fer a aquesta dona?', no era agradable ni propera», assegurava Emma, qui se sentia malament per no ser capaç d'entendre aquest rebuig per part de Carrasco.

No obstant això, l'estrella de ' Viva la vida' assegura que, amb el pas dels anys, Rociíto va canviar molt amb ella i, fins i tot, la tractava amb afecte i estima. «Em vaig trobar amb Rocío i em va produir tendresa. Ens saludem, un hola i poc més, després d'aquests anys en els quals no em mirava a la cara», ha explicat.

De fet, Emma apunta que el motiu d'aquest rebuig podria estar relacionat amb «que Rocío em responsabilitzava de tenir Antonio David a la televisió». I, la veritat, és que després de conèixer el testimoni de Carrasco, tot cobra una mica més de sentit, ja que segons ella mateixa explicava en el seu documental, no es fiava de ningú.

Segons relata Rociíto, la por que tenia del seu ex va arribar a tal punt que no podia fiar-se ni de la seva ombra, ja que creia que tots la volien trair i tenien males intencions amb ella. Una cosa que va arribar a afectar-la fins i tot a la feina. «Va aconseguir aïllar-me laboralment també», apuntava sobre el poder que arribava a exercir Antonio David sobre els altres.


Comentaris

envia el comentari