Primer pla de Raquel Mosquera al programa 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'

Raquel Mosquera incendia les xarxes amb una carta contra Rocío Carrasco

La vídua de Pere Carrasco ha contestat a través d'un extens comunicat a Instagram les paraules de la filla de Rocío Jurado

Raquel Mosquera ha esclatat a les xarxes socials després de diversos dies al centre de la polèmica. La vídua de Pedro Carrasco no va sortir ben parada de les paraules que Rocío Carrasco li va dedicar en el seu últim capítol de la sèrie documental de Telecinco, sent titllada de mentidera per la filla del seu exmarit.

«El meu pare i jo sí que parlàvem quan va morir i el que ha explicat la seva dona d'aquella època no és veritat. Jo em vaig reconciliar amb el meu pare gràcies a Fidel. En aquesta conversa es va acabar disculpant amb mi, dient-me que m'estimava i que s'havia equivocat. Tot el que ha explicat ella és mentida. Per molt que ella parli, el meu pare no s'hagués referit mai a mi com aquesta filla de puta», assegurava la filla de Rocío Jurado en la sisena entrega del seu documental.

Tot i que la perruquera havia decidit no contrataatacar Rociíto de moment, posant l'assumpte en mans dels seus advocats i limitant-se a defensar la seva veritat després de ser abordada pels periodistes i mitjans de comunicació, ara ha fet un pas més enllà i ha utilitzat les seves xarxes socials per contestar amb contundència a Rocío Carrasco.

Raquel Mosquera contesta Rociíto amb un extens comunicat a Instagram

A través d'un extens comunicat publicat en el seu compte oficial d'Instagram, Raquel Mosquera ha volgut respondre Rocío Carrasco i demanar respecte per la memòria de l'excampió mundial de boxa, amb qui va estar cinc anys casada.

«Em trobo forta però molt trista. Per respecte a la memòria del meu marit, don Pedro Carrasco García, ja que ell no es pot defensar i perquè crec també en la justícia divina... No consentiré que res ni ningú taqui la seva imatge pública, ja que va ser una bellíssima persona i un gran senyor, en tots els aspectes i sentits. Especialment, un bon i magnífic pare, bon fill i bon espòs», començava escrivint la vídua en un comunicat que va constar de quatre publicacions.

Després de deixar en evidència la seva indignació per les suposades mentides que estaven tacant la imatge del seu exmarit, Raquel Mosquera ha volgut reafirmar les seves declaracions realitzades en el passat i desmentir la versió dels fets oferta per Rocío Carrasco al documental.

«Prometo i juro de tot cor, pels meus fills, les personetes que més vull en aquest món, que el que vaig dir, i em reitero, és l'autèntica i única veritat (...). El meu marit no anava fent esses per altres motius, com diuen i volen donar a entendre», ha assenyalat la perruquera en una de les publicacions que va acompanyar amb una foto seva al costat de Pedro Carrasco.

A més, Raquel Mosquera ha volgut desmentir el testimoni de Rocío Carrasco sobre la suposada reconciliació produïda entre pare i filla poc abans de la mort de l'exboxejador.

«En cap moment, el meu marit va demanar perdó com diu [Rocío]. Això és una altra mentida! Per què hauria de demanar perdó el meu marit, per ser bon pare o ser bona persona? Si hagués hagut de demanar perdó, ho hauria demanat.... perquè era molt gran i un gran senyor de cap a peus. Però més aviat li haurien de demanar [perdó] a ell, suposadament», ha assegurat a les xarxes socials.