Imatge d'Emma García.

Emma García confirma al seu marit la notícia que ja no pot amagar més

Emma García li ha explicat el nou camí que pren la seva vida professional

Emma García està travessant un moment laboral ple d'alts i baixos. Fa uns dies va ser informada que el seu programa, 'Viva la vida', finalitzava per decisió de Paolo Vasile. Aquesta situació la va deixar enfonsada, però ha tornat a ressorgir perquè té un nou projecte sobre la taula.

Segur que ja ha informat el seu marit, Aitor, que no es quedarà a l'atur. Es posarà al capdavant d'un altre espai per a Telecinco.

Emma García
Emma García ha explicat a la seva filla i al seu marit què farà a partir d'ara | GTRES

Emma García i el seu nou treball

La basca sap que les audiències de la cadena on treballa estan més aviat baixant des de fa temps. I per això entén que Vasile hagi decidit actuar. La seva manera de fer-ho ha estat decidint fer una reestructuració contundent de la graella.

El primer gran canvi que ha adoptat ha estat eliminar a partir del mes d'agost el programa 'Viva la vida', presentat per Emma. Així, després de cinc anys en emissió durant les tardes dels caps de setmana, aquest conclourà per sempre. I això, naturalment, l'ha deixat 'tocada'.

Però a la presentadora li ha durat poc la tristesa perquè se li ha ofert un nou projecte. Serà la conductora de l'espai que ocuparà el buit deixat a la graella pel seu. De moment es desconeix com es dirà, encara que se sap que introduirà una novetat substancial: la productora.

'Viva la vida' és un format de Cuarzo i la productora que estarà darrere del que arribarà a l'estiu és Unicorn, la d'Ana Rosa. D'aquesta manera, la intenció de Mediaset és reduir al màxim el seu treball amb aquella primera citada empresa, amb la qual ha tingut algun desacord.

Imatge d'Emma García.
Emma García presentarà el programa que substituirà 'Viva la Vida' | Europa Press

El nou espai serà molt similar al que desapareix perquè, com informa 'Informalia', la cadena està «contenta amb ell i amb les dades d'audiència. Per això no volen canviar el format. Seguirà Emma i molts col·laboradors també continuaran».

«Simplement li canviaran el nom i mostraran un decorat diferent. Però l'ànima del programa continuarà essent la que va implantar Raúl Prieto amb la seva arribada». Això sí, l'empresa de Quintana segueix rumiant noms per a aquest i pensant en qui s'ha de convertir en director.

Emma García descobreix altres canvis a Mediaset

L'expresentadora de 'MYHYV' és conscient que no només s'està veient afectada pels canvis que arriben a la cadena. També està assabentada d'altres sobre els quals s'està rumorejant cada vegada amb més contundència.

Per exemple, es comenta que el format 'Ya son las ocho'  penja d'un fil. Pel que sembla, el motiu és que aquest, presentat per Sonsoles Ónega, no ha aconseguit les audiències esperades. És més, en cap moment ha fet perillar el 'lideratge' del concurs 'Pasapalabra', que emet Antena 3 a la mateixa hora.

Si finalment els rumors es confirmen, Sonsoles Ónega haurà d'acomiadar-se d'aquest espai que ara presenta. I això suposarà que es quedin a l'atur col·laboradores com Gloria Camila, Rocío Flores o Cristina Porta.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Emma sap que el treball de Sonsoles Ónega está en perill. | GTRES

El segon canvi de què es parla és referent a les tardes de Telecinco. Suposadament, 'Sálvame' estaria a punt de desaparèixer. Vasile, segons es diu, hauria encarregat a Raúl Prieto que treballi en un nou projecte per eliminar aquest definitivament.