Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lourdes Montes

Lourdes Montes s'assabenta de la pitjor manera que Fran Rivera ja no l'estima

Les declaracions de Kiko Rivera han destrossat el matrimoni de Lourdes Montes

El matrimoni de Lourdes Montes i Fran Rivera podria trontollar després de les recents declaracions d'una persona molt propera a la família. Després de gairebé una dècada casats i amb dos fills en comú, la situació de la parella podria fer un gir inesperat.

Fotomuntatge de Fran Rivera i Lourdes Montes
Fran Rivera i Lourdes Montes es van casar el 2013, després de dos anys de festeig | Catalunya Diari

 

Kiko Rivera confirma el pitjor malson de Lourdes Montes

Ahir, dimecres 15 de juny, Kiko Rivera va donar una exclusiva a 'Lecturas' que deixa en molt mal lloc el seu germà Fran. Però el fill de Carmina Ordóñez no és l'únic afectat per aquestes declaracions. A Lourdes Montes, la seva dona, també li ha caigut un gerro d'aigua freda quan ha descobert la veritat.

El petit dels germans Rivera està molt dolgut amb el marit de Lourdes Montes i ha volgut compartir què n'opina. I és que el titular de la notícia deixa anar la bomba: «El Fran no estima ningú».

Sens dubte, unes declaracions molt dures que posen en dubte els sentiments que l'extorero pugui tenir per la seva esposa, Lourdes Montes. Davant d'aquestes acusacions, la dissenyadora possiblement s'ha sentit al·ludida i, arran d'això, ha començat a qüestionar la relació amb Fran. Què deu pensar de les paraules del seu cunyat?

No és la primera vegada que el matrimoni pateix una crisi. El pitjor sotrac que han hagut de travessar com a parella ha estat la professió de Fran. La sevillana alguna vegada ha reconegut que li suposava una gran pressió.

«Quan encara no estàs gaire enamorada, és una vida preciosa. Passes molt de temps al camp, viatges, menges en llocs molt bons, vius la fascinant litúrgia del toreig...» comentava.

Lourdes Montes sent entrevistada per uns reporters
Lourdes ho va passar molt malament quan Fran torejava | Europa Press

Tot canvia, però, quan la relació ja és més seriosa. «Quan ja vas estimant més aquesta persona, et preocupes i pateixes més; la por és més gran. Hi va haver un moment en què era insuportable».

La dissenyadora reconeix que durant l'embaràs de la primera filla que van tenir ho va passar molt malament. De fet, es va negar a assistir a cap de corrida de Fran fins que el 2017 es va retirar definitivament de les places.

Això la va fer molt feliç. Tant és així que, si Fran hagués fet marxa enrere a aquesta decisió, hauria dinamitat la relació de parella.

«Si hagués tornat a torejar, jo no ho hauria pogut aguantar. Estava relaxada, vivia amb normalitat... No hauria suportat aquesta pressió».

Alts i baixos en la relació dels germans Rivera

Fran Rivera i Kiko Rivera
Els germans Rivera estan més dividits que mai | Europa Press

Fa un any, tot semblava indicar que els germans Rivera estaven més units que mai, però només era un miratge. Kiko ha tornat a fer-ne de les seves i ha carregat contra Fran, amb qui ja no té relació.

Així mateix, assegura que no vol tornar a saber res d'ell. «El meu germà m'importa una merda», ha dit textualment. «Pensa que la seva educació és millor i menysprea la meva» o «per a ell no soc germà seu» són altres perles que ha deixat anar.

El fill de la Pantoja també li retreu que no l'anés a veure quan es trobava malament.

No obstant això, la relació de Kiko amb Cayetano és molt diferent, ja que tenen un vincle molt estret. Segons el DJ, queden sovint. Tot i això, no ha deixat passar l'oportunitat de posar en evidència els fills de Carmina: «Hi ha hagut problemes entre ells».

Finalment, el cunyat de Lourdes Montes també ha demanat disculpes a la seva germana, Isa Pantoja, per haver tret a la llum que es va intentar suïcidar.