Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Emma García plorant a un plató de Telecinco.

Emma García diu prou i exigeix l'acomiadament després del que ha passat

Emma García esclata en directe després de la mala actitud d'una col·laboradora

Emma Garcia ja no pot més. Una de les seves col·laboradores continua la seva lluita contra Rociíto i ha decidit que no callarà ni una vegada més per parlar d'ella.

Emma va ser conscient ahir mateix que Raquel Mosquera va tornar a deixar clara l'animadversió que sent per la filla de l'exboxejador, mort fa dues dècades.

En aquest cas, el programa presentat per Emma García obria amb Raquel Mosquera després de publicar aquesta diverses publicacions atacant Carrasco. I tot després de veure l'últim capítol d'aquesta carregant contra ella de manera molt contundent.

La presentadora de Viva la vida va posar el focus, només saludar Mosquera, en els improperis que havia dedicat la tertuliana a la madrilenya.

Emma García ja no aguanta més la situació en directe

Unes paraules que sorprenien Emma García per la duresa d'aquestes. Ja que la perruquera dedicava diversos insults a la dona de Fidel Albiac i Emma no els deixava passar per alt.

Emma García seriosa
Emma García diu prou després de les paraules de la seva col·laboradora | Telecinco

I és que fa unes hores, Mosquera va utilitzar el seu compte d'Instagram per llançar diversos missatges. Raquel Mosquera va afirmar que Rocío Carrasco actua amb «odi, la pitjor malaltia que existeix a la vida. A veure si t'assabentes, pallassa!», li va deixar anar.

«Què ha passat perquè aquesta setmana hagis escrit això i altres coses igual de dures amb insults inclosos?», li ha preguntat en ple directe.

La vídua de Pedro Carrasco ha respost que la seva lluita versa a defensar-se de totes les acusacions. «És el seu fort i de tots els insults que se m'han dit a mi», ha sentenciat contrariada.

Emma García li diu què pensa a una de les seves col·laboradores

Tot i admetre que no està seguint la docusèrie, li han arribat els passatges més forts dels darrers capítols. «Arriba un moment en què ja explotes. A mi el que em fa mal és que digui tot el que vulgui en un documental. Jo soc una persona de sentiment. El que penso ho dic amb el cor i amb l'ànima», ha respost davant d'una atenta Emma García.

Primer pla de Raquel Mosquera
Raquel Mosquera va rebre una reprimenda en directe d'Emma García | Telecinco

La presentadora li ha fet saber que, fins i tot sorpresa pels termes que ha fet servir per defensar-se, no volia criticar la seva companya.

«Això no és una crítica, però a mi m'impacta. Aquí t'has defensat de moltes coses. És el que has de fer, parlar i donar la teva versió, però quan estava escoltant això he pensat que aquesta Raquel no la conec».

«M'agrada més l'altra Raquel Mosquera, també t'ho dic. La que es defensa sense insultar, però ets al teu dret de fer el que vulguis», ha deixat clar la veterana periodista.

Aleshores, la perruquera ha volgut suggerir-li que tampoc li agradaria l'altra versió, en què Rociíto la insulta. «A mi no m'agraden mai els insults, ni d'una banda ni de l'altra. Mai».

«No tinc por de res ni de ningú»

Emma García ha tornat a incidir que les seves paraules no eren una crítica cap a la perruquera. «Tu insultes si vols o no. Ja ets grandeta per fer el que vulguis. Només et mostrava la meva estranyesa perquè jo no t'havia sentit defensar-te abans», li ha dit García.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Raquel Mosquera amenaça Rociíto d'explicar més coses de la seva vida personal | Catalunya Diari

Raquel Mosquera no s'ha quedat callada. «Quines desqualificacions que se'm fan a mi, jo el que faig és donar una resposta al que he sentit. N'hi ha prou, una persona com jo, amb 52 anys, amb tot el que porta a l'esquena…».

Per si no n'hi hagués prou, aquesta ha avisat que pot explicar moltes més coses de la seva gran enemiga. «Potser no m'he quedat a gust. Com vulgarment es diu: "No m'importa ningú. No tinc por de res ni de ningú". A la vista està, em pagarien molts diners per tot el que està escrit», ha finalitzat.