Primer pla de Ion Aramendi amb la boca oberta

'Supervivientes' destapa el triangle amorós que ho ha canviat tot

'Supervivientes' ha vist com s'ha revelat una informació desconeguda i sorprenent

Supervivientes ha viscut unes últimes gales molt complicades, tant per les acusacions de trampes al concurs com per la separació de la 'parella'. Ens estem referint a la formada per Anabel i Yulen. No obstant això, sembla que més que parella són un triangle tenint en compte una informació que s'ha donat.

Una concursant ha destapat que l'esportista sentia atracció per ella i alguna vegada va tenir un gest que va posar gelosa la seva xicota. Qui ha revelat aquesta dada ha estat Mariana.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
'Supervivientes' ha tret a la llum una informació que qüestiona l'amor de Yulen. | Mediaset
 

Supervivientes revela una dada amorosa inesperada

El reality de Telecinco ha centrat part de la seva edició a la història d'amor de la col·laboradora de Sálvame i l'esportista. Una història d'amor en què s'han descobert mentides i que molts espectadors no es creuen. I ara se suma una nova dada més que la posa en dubte.

El que ha passat és que Mariana ha revelat a plató que ell sentia atracció per ella. Ho ha relatat així: «Quan vam viure junts la primera setmana, vam dormir junts i un cop em vaig trobar una mà de Yulen...».

Després d'aquesta afirmació, Ion Aramendi ha preguntat: «No va poder ser el gest involuntari d'algú que dorm al teu costat?». I la veneçolana li ha respost de manera clara: «Sí, però és que no era el seu coixí totalment».

Unes paraules que han portat Rocío Flores a dirigir-se a l'exconcursant per saber si el noi va poder sentir atracció més per ella que per la seva xicota. I la Mariana ha afirmat: «Jo no sé si més per mi que per Anabel. Però jo sí que vaig arribar a sentir que hi havia alguna cosa, que jo a ell li agradava».

Encara més, les seves paraules han estat confirmades per Matamoros, que ha afegit: «I Anabel també ho sentia així». A la qual cosa la protagonista ha afegit: «Ella estava sempre molt gelosa de mi. I això que jo li deia que tinc parella i no vull que es vegi una altra cosa».

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Mariana ha deixat en evidència a 'Supervivientes' el que Yulen sent per Anabel. | Telecinco
 

«Si això ho sent ell, és un problema seu, no meu. Jo veia que a Yulen li agradava coquetejar, jo l'atreia i això ho vaig sentir».

La defensora de l'esportista li ha retret a l'exparticipant les paraules dient: «Dius que ell és fred, però després dius que coquetejava amb tu». I la resposta que ha obtingut ha estat aquesta: «Jo el que dic és que és fred amb la seva xicota».

Supervivientes coneix les reaccions del públic

El programa de supervivència ha vist que la dada revelada per Mariana sobre Yulen no ha deixat indiferent ningú. Així, els espectadors no han dubtat a comentar-ho a les xarxes socials.

D'una banda, hi ha els que creuen que la veneçolana ho ha fet simplement per tenir protagonisme. Per això missatges com «Ja sabíem que ella havia de rendibilitzar el seu pas per SV. Ara ha d'anar contra ell i ficar-se en la seva relació, ja que ella sola no interessa a ningú».

Yulen Pereira
Nombrosos espectadors de 'Supervivientes' qüestionen la credibilitat de l'esportista. | Instagram
 

D'altra banda, hi ha els que pensen que ha dit la veritat i que l'esportista simplement s'ha acostat a Pantoja perquè és la que li ha donat joc. Ho han deixat clar amb comentaris a Twitter com «Sabem que es va quedar amb qui es va quedar perquè és el que ven més». I en aquesta mateixa línia hi ha també «Ja ho sabíem tots» i «Té raó i en aquest país hi viu gent que fa vergonya».