Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores Carrasco

David Flores Carrasco descobreix que la noia que el captiva ha marxat amb un altre

David Flores Carrasco entén que la situació és delicada

David Flores Carrasco ha aconseguit una gran popularitat perquè la seva mare va parlar d'ell en un programa de màxima audiència. La premsa és al seu costat i el públic també, ja que s'ha demostrat que és un jove noble que vol frenar la guerra familiar. Recentment ha descobert que Gloria Camila, una de les noies que millor es porta amb ell, se n'ha anat de vacances sense avisar.

David Flores Carrasco gaudeix d'una relació especial amb la seva tia, es veuen amb assiduïtat i té en comú una cosa molt important. Tots dos adoren Rocío Jurado, coincideixen en tots els homenatges de la cantant i els fotògrafs són testimonis de la complicitat que hi ha entre ells. La colombiana no està passant un moment fàcil, per això, ha marxat amb el seu xicot.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i David Flores Carrasco
David Flores Carrasco adora la seva tia. | CatalunyaDiari
 

David Flores entén que la situació que estan vivint els seus a la televisió és delicada, sobretot, des que Rociíto ha tornat. La filla de 'La más grande' està protagonitzant un nou documental que no ha deixat en bon lloc José Ortega Cano. Gloria Camila no consent que la seva germana parli des de la rancúnia, ja que les seves paraules li estan fent mal al torero.

David Flores sempre s'ha mantingut al marge, encara que suposadament està al corrent de tot el que passa als programes de Telecinco. El tertulià José Antonio Avilés va assegurar al seu moment que Antonio David no el deixava veure el documental de Rociíto, una dada que no va poder demostrar. El que sí que ha quedat clar és que el jove adora el seu pare, ja que mai no li ha donat l'esquena.

El net de Rocío Jurado respecta tots els seus familiars, però ha pres mesures perquè deixin de lluitar als platós de televisió. Segons ha sortit publicat, fins que se solucioni el problema, s'ha refugiat en Olga Moreno, que és una segona mare per a ell. L'empresària l'adora i sempre que té temps el porta de viatge perquè sap que necessita allunyar-se del soroll mediàtic.

David Flores Carrasco descobreix el que ha fet la seva germana

David Flores sol passar molt de temps amb la seva tia Gloria, la col·laboradora l'ha captivat perquè sap donar-li afecte de debò. Tothom que el coneix assegura que és una persona molt especial: humil, tendre i tremendament intel·ligent. La seva germana Rocío sempre ha deixat clar que estar al seu costat era un premi, per això no entén el comportament de Rociíto.

Captura d'un story de Rocío Flores amb David Flores.
David Flores Carrasco s'ha guanyat a tota la seva família. | Instagram @rotrece
 

David s'ha adonat que Rocío Flores, una altra de les dones més importants de la seva vida, també se n'ha anat de vacances. La influencer ha triat una destinació molt triada pels famosos del moment: Marbella. Està amb el seu xicot Manuel, que també ha tingut problemes perquè una revista va assegurar que tenia una presumpta amant.

El fill d'Antonio David s'ha convertit en una de les cares més rellevants de la premsa, però ell no concedirà cap entrevista. La col·laboradora Marta López, íntima amiga d'Olga Moreno, és l'única que assegura haver tingut el plaer de parlar amb ell. Ocupa la portada de moltes revistes, encara que mai no ha tret partit de la seva popularitat mediàtica, li roben les fotos.

David Flores Carrasco ha pres una decisió

David Flores està ben aconsellat, per això, ha decidit posar en mans dels seus advocats tot el que li està passant amb la seva mare. No vol que ella tingui problemes, però tampoc no consent sortir perdent en una batalla amb què sempre ha estat en desacord. La justícia li ha donat la raó més d'una vegada, una cosa que no ha fet més que consolidar el seu regnat mediàtic.

David ha pensat que el millor és ser discret, de fet, ell mai no ha sortit a la premsa per la seva pròpia voluntat. La seva tia Gloria o la seva germana Rocío publiquen fotografies seves amb freqüència i els mitjans es fan ressò de la notícia. Antonio David Flores està fent tot el possible per protegir-lo, ja que la fama és una arma de doble tall.