Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc

La luxosa casa que Emma García ha ensenyat per error en una imatge

La presentadora de Telecinco viu en un lloc molt exclusiu

Emma García és una de les presentadores que més temps fa que hi és a la televisió, qui ha estat lligada durant gairebé tota la seva carrera a Mediaset. Sens dubte, el seu millor treball està sent a 'Viva la vida', programa on s'està deixant conèixer molt.

Si parlem d'Emma García, parlem d'una presentadora molt correcta i molt cauta, on la discreció sempre l'ha caracteritzat, ja que en els seus programes sempre es mostra molt neutra i molt distant a l'hora de parlar de la seva vida privada. Des que va començar a 'Viva la vida' tot això ha canviat. La presentadora s'ha desinhibit com mai abans ho havia fet, i a més està començant a tenir molta activitat a les xarxes socials.

Per aquest motiu els espectadors estan començant a conèixer més a la presentadora. Gràcies a aquest canvi molts han sabut que Emma García està casada amb un home anomenat Aitor des de l'any 2000 i que té una filla, Uxue, a la qual estima amb bogeria. A 'Viva la vida' també ha confessat diversos aspectes de la seva vida més íntima.

Ja no només a la tele, sinó que des de fa diversos mesos la presentadora s'ha posat les piles a Instagram, on ha començat a pujar moltes fotos diàries, encara que habitualment mostra els seus 'looks', però aquest estiu també ha sorprès ensenyant a tothom el lloc de les seves vacances.

Emma García revela per error els luxes de casa

Ha sigut ara quan per error ha donat pistes de com és casa seva, i a jutjar per les imatges sembla bastant gran i luxosa. Emma García ha volgut compartir amb els seus seguidors un dels seus passejos nocturns amb el seu gos.

Per seguir amb la seva tònica habitual de mostrar el seu dia a dia, Emma García ha volgut compartir amb els seus fans com ha sigut el moment d'arribar a casa i acabar el passeig amb mascota. És precisament per aquest motiu que la presentadora ha mostrat alguns detalls de la casa on viu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida d'Emma García (@emmagarciaweb) el

Aparentment el seu habitatge sembla un xalet bastant gran. El seu pati té una alçada considerable, probablement és per evitar que algú pugui saltar a dins per robar. Segurament, Emma García ha mostrat aquests detalls per error, ja que darrerament s'ha anat avisant als famosos de no mostrar les seves cases a causa dels robatoris que estan succeint.

Sense anar més lluny, Sofía Suescun, la seva companya de cadena, va patir un robatori a l'estiu per culpa que va publicar a Instagram que estava de vacances a Eivissa amb Kiko. Sembla que els lladres sabien on vivia gràcies a les seves publicacions a les xarxes socials.  Així que cal tenir molta cura amb aquestes coses avui dia.

El gran fortí d'Emma García

Fent una recerca en el seu Instagram també es poden apreciar altres detalls de la casa, com el grandiós jardí que té. La periodista, al llarg d'aquesta nova aventura a Instagram, ha anat mostrant per error massa detalls de la casa, però el que està clar és que resideix en un habitatge luxós, i tot gràcies al seu incansable treball a la televisió, ja que fa 20 anys seguits que treballa sense parar.

Fa uns mesos, la revista 'Lecturas' ha revelat que Emma García viu en un xalet situat a l'exclusiva urbanització de La Moraleja, on viuen altres cares conegudes com Ana Obregón, Pilar Rubio i Sergio Ramos o Amaia Salamanca, entre d'altres.