Emma García presentant 'Viva la Vida'

Els espectadors al·lucinen: Sorpresa per les paraules d'Emma García sobre Toñi Moreno

La presentadora de 'Viva la vida' ha opinat sobre la seva substitució per a aquest estiu

Emma García s'acomiadarà de l'audiència el proper diumenge 19 de juliol. La presentadora de 'Viva la vida' començarà les seves vacances deixant el seu lloc a Toñi Moreno. No ha estat fins fa poc que hem conegut que l'andalusa seria l'encarregada de substituir a Emma durant aquest estiu tornant a estar al capdavant del que va ser el seu programa durant un any.

Va ser l'any 2017 quan Toñi Moreno va començar el seu camí a Telecinco amb un programa que desplaçava a María Teresa Campos amb '¡Qué tiempo tan feliz!'. Però un any després, una decisió inesperada de la cadena, va fer que Toñi fos acomiadada i substituïda per Emma García. A partir d'aquest moment, la de Sanlúcar de Barrameda va passar a ocupar el lloc de la basca al capdavant de 'Mujeres y hombres y viceversa'.

Però Mediaset continua sense veure clar el paper de Toñi i fa tan sols uns dies, la presentadora va ser acomiadada també de 'MYHYV', sent Jesús Vázquez l'encarregat d'estar al capdavant del 'date show' al setembre. Ara, Moreno tornarà al que va ser el seu programa, però només de manera temporal, sent la substituta d'Emma mentre aquesta gaudeix de les seves vacances.

Quan es va produir el canvi de programes, tant Emma García com Toñi Moreno van desmentir que entre elles hi hagués un enfrontament, però les últimes declaracions de la basca han suposat un cop baix per a Toñi. «La meva relació amb Toñi és bona. Parlàvem molt en el seu moment i ho hem fet ara amb la substitució» començava dient Emma en una entrevista per a 'Lecturas'.

Emma García s'ha mostrat molt sincera sobre la decisió de la cadena de confiar en Toñi Moreno per substituir-la aquest estiu. «Em va sorprendre la seva elecció per a l'estiu, jo em decantava per la meva companya Terelu. Però me n'alegro molt perquè li fa especial il·lusió i té moltes ganes de treballar perquè, malauradament, 'Mujeres y hombres y viceversa' s'ha vist afectat per la pandèmia», opinava la presentadora, empatitzant amb la delicada situació professional de Toñi Moreno.

Terelu Campos i Emma García al plató de 'Viva la vida'
Terelu Campos es queda una altra vegada sense presentar un programa | Telecinco

D'aquesta manera, l'estrella de 'Viva la vida', confessava el seu desig que fos la filla de   María Teresa Campos qui es convertís en la seva substituta durant les vacances. La relació entre ambdues és molt bona i Emma està encantada amb compartir plató amb ella. A més, Terelu  sempre ha expressat el seu desig de presentar un programa, un desig que de moment no es veurà complert.