Primer pla d'Emma García mig somrient.

Emma García descobreix que ha trencat la seva promesa i ja té a una altra

Jorge Pérez ha reaparegut però en un altre programa

Després de mesos apartat de la televisió després de la polèmica generada amb la seva infidelitat, Jorge Pérez ha tornat. Tot i això, no ho ha fet segons el que s'esperava, sinó amb una aparició estrella al programa 'Déjate querer' de Paz Padilla. El model ha trencat el silenci després de tot aquest temps allunyat dels mitjans, on ha intentat salvar el matrimoni i recompondre la vida després de l'escàndol.

Això sí, sembla que té molt clar que no tornarà a trepitjar el programa d'Emma García, i menys després de l'assetjament i l'enderrocament que ha patit. Pérez s'ha sentit qüestionat i atacat pels companys, i encara que Emma intentava donar la cara per ell, sembla que no està disposat a perdonar. A les imatges promocionals del programa, podem veure Jorge molt emocionat, i és que parla obertament de com de malament ho han passat.

«El pitjor va ser veure plorar la meva dona», confessa amb llàgrimes als ulls. Tot i això, finalment sembla que van poder fer front a l'adversitat i han sortit reforçats. De fet, Alicia Peña no pot estar més orgullosa del marit. «Pas a pas, temps al temps», escrivia recentment.

Muntatge de fotos de Jorge Pérez plorant i una captura del seu petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez es convertia en un dels grans protagonistes de Telecinco després de la infidelitat. | Catalunya Diari

Per la seva banda, Paz Padilla també està molt emocionada, i és que ha aconseguit l'entrevista tan buscada per molts. Molts analitzaran amb lupa la seva estrena a 'Déjate querer', ja que també es tracta de la gran volta de la presentadora a Telecinco després d'aquest implacable acomiadament. I per aconseguir el màxim d'audiència possible, sembla que han decidit jugar la carta mestra amb Jorge com a primer entrevistat.

L'elecció del model no ha pogut ser més encertada després de tant de temps en silenci, encara que l'hem pogut veure molt actiu a les xarxes socials. Just per això, el que molts esperen és que expliqui detalladament el que va passar amb Alba Carrillo, la manera com ha afectat el seu matrimoni i els plans que té de futur.

Emma García descobreix que Jorge Pérez tornarà a Telecinco

I és que sembla que Jorge està disposat a reprendre la seva feina com a model i allunyar-se completament de Telecinco. De fet, ja ha reprès el contacte amb les passarel·les, cosa que trobava moltíssim a faltar. La seva infidelitat amb Carrillo va suposar un autèntic vendaval que s'emportava el seu lloc a la televisió.

Encara que el pitjor resultaven ser els atacs i crítiques rebudes sobre això i que el feien voler escapar molt lluny amb la seva dona. «En aquestes situacions, t'adones qui t'agafa de la mà i t'impulsa cap endavant», escrivia Pérez sobre el que havia après aquests últims mesos.

Olga Moreno amb Jorge Pérez i altres amics
Olga Moreno amb Jorge Pérez i altres amics. | Xarxes Socials

A més, la seva dona Alícia també va voler acompanyar-lo en un dia tan important amb els seus quatre fills. I aprofitava per «presumir de marit model a les seves xarxes socials». «Ja ha tornat a les passarel·les, ara cal veure si reapareix amb nosaltres a la televisió», comentava Joaquín Prat, que encara segueix esperant a veure si torna a aparèixer per 'Ya es mediodía'.

I és que els mateixos companys asseguraven tenir moltes ganes que torni, encara que cada vegada sembla menys probable.

Storie de Jorge Pérez preparant-se per tornar a la Guàrdia Civil
Storie de Jorge Pérez preparant-se per tornar a la Guàrdia Civil. | Instagram @jorgeperezdiez

Fins i tot s'ha arribat a especular que el model pogués reprendre la seva carrera com a Guàrdia Civil i ja ha presentat la pista clau que aposta per aquesta decisió. Jorge mateix anunciava que s'havia apuntat a una acadèmia per presentar-se a les proves físiques, ja no només per incorporar-se al cos, sinó també per ascendir. Sobre aquest assumpte i altres més espinosos parlarà amb Paz Padilla a la tornada a Telecinco.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp